michal_l Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 4 hodinami, lordsoft napsal: Obcas sa aj pekna fotka podari.. Pěkné.... Já tedy zásadně na pravé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Přiznám se bez mučeni, ze závit mezizubnim kartackem čistím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Jedna z rána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Tak já se teda přidám s Milgama ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Děcka nemáte někdo 12tku? První rok co sem si nekoupil PRO a přijde mi, že ten foťák prostě neni vono na ty wristshoty, dycky se to snažim nějak zeditovat - tady sem lovil korunku - ale nejni to vono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 1 hodinou, JoyStick napsal: Děcka nemáte někdo 12tku? První rok co sem si nekoupil PRO a přijde mi, že ten foťák prostě neni vono na ty wristshoty, dycky se to snažim nějak zeditovat - tady sem lovil korunku - ale nejni to vono I ty fotky z 12PRO ten mag tak strasne zhorsi na kvalite, ze to bude ve finale vypadat dost podobne... Jsem z toho tak smutnej z ty kvality uploadovanych fotek ze uz sem skoro nic nedavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 což o zmenšení (před uploadem) bych se postaral, ale chybí mi ta zoom čočka sem zjistil víc než sem si původně myslel. řikal sem si, že to má dostatek rozlišení na hlavním senzoru, ale tu voptiku prostě nevočůrám a crop-in neni totéž, ať se snažim sebevíc. taky sem už z toho důvodu skoro nic nepostuju no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Ja som myslel ze to su 116618 s vymenenou lunetou a cifernikom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Expy na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Elbees;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Dnes novinka, radost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Pěkně Míro, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 4 minutami, shewcza napsal: Pěkně Míro, gratuluji! Díky bráchanče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 1 hodinou, MíraMíra napsal: Dnes novinka, radost veliká. Hustýýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 11 minutami, Radik napsal: Hustýýýýý Mám z nich radost. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Gratulace k parádním kukačkám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 2 hodinami, MíraMíra napsal: Dnes novinka, radost veliká. Nádherná časomíra, velká gratulace Nad jejich předností se ti bude tajit dech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se