dawe009 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Díky gratulantům, jsou super, zase mám chvíli radost. @tikzotneumim fotit, tak filtruju, aby na te fotce bylo něco vidět Btw ty co máš jsem tam měl v Carollinu na ruce. Hezký jsou moc, ale kromě bílejch kraťasů a polo tricka nevím, co bych si k nim vzal..tak jsem objednal bicolor Suby v kombinaci s černým cifrem. Slíbili mi je k Vánocům, tak se budu těšit. Jinak prej už jsou problém i zlatý modely, nemaj matroš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 17 hodinami, dawe009 napsal: Trochu naruším tu vintage řadu. Dnes jsem si šel pro nový Expy II. Luxusní a velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Jediná klika je, že si @dawe009 kupuješ "nudný" černý modely, jinak bychom něco řešili obtýden K modrákum se dá vzít lecos, včetně modrýho vobleku a vypadá to dobře. Ke kraťasum si vem polárky na žlutý gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Tož taky Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 4 hodinami, dawe009 napsal: Díky gratulantům, jsou super, zase mám chvíli radost. @tikzotneumim fotit, tak filtruju, aby na te fotce bylo něco vidět Btw ty co máš jsem tam měl v Carollinu na ruce. Hezký jsou moc, ale kromě bílejch kraťasů a polo tricka nevím, co bych si k nim vzal..tak jsem objednal bicolor Suby v kombinaci s černým cifrem. Slíbili mi je k Vánocům, tak se budu těšit. Jinak prej už jsou problém i zlatý modely, nemaj matroš.. Ale prosimtebe, máš super fotky a ty filtry to umocňujou, někdy trochu víc, ale jinak super a hlavně super kukajdy! jinak ty moje modráky jsou 40 mm, chtěl jsem je víc než ty nový 41, mě na nich celkem vadí ten širší tah a hlavně teda ta spona mi už přijde jak skoro na seadwellerech 43..ale to je jen můj pohled a nenosim je, tak nemohu posoudit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: Jediná klika je, že si @dawe009 kupuješ "nudný" černý modely, jinak bychom něco řešili obtýden K modrákum se dá vzít lecos, včetně modrýho vobleku a vypadá to dobře. Ke kraťasum si vem polárky na žlutý gumě Voblek už nosím asi tak stejně často jako bílý kraťasy. Já potřebuju něco k teplákovce, chápeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Kurňa by se to mělo přejmenovat na “Jaké Expy máte právě na ruce?” Jsem dneska taky jedny větral - 16550. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 9 hodinami, dawe009 napsal: Voblek už nosím asi tak stejně často jako bílý kraťasy. Já potřebuju něco k teplákovce, chápeš.. da, panimajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Polaris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Nejsou tu jen Expy, a modrá je prostě dobrá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Sakra, fakt mě štve že jsem nevzal modrý Milgy v době když byly ještě za dobrý peníze a dostupný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Už 14 dní každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Krása střídá nádheru, pánové! Jak přichází léto, schoval jsem všechny pestré barvy a nejradši nosím staré bílé Milgauss. Chtělo by to k nim oranžový kaučuk, ale nechce se mi čekat ani utrácet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 4ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Ve škole pepsi...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 před 2 hodinami, Denjl napsal: Ve škole pepsi... Jihlavská hodinářská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 V 10. 6. 2021 v 0:47, dawe009 napsal: Trochu naruším tu vintage řadu. Dnes jsem si šel pro nový Expy II. Gratulace. Užívej si je, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Je to tak Radku Jihlavská hodinářská?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 (upraveno) před 22 hodinami, michal_l napsal: Nejsou tu jen Expy, a modrá je prostě dobrá.... Vysrubovana korunka? Vonku pri vode? Upraveno 12. června 2021 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se