Slaco Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 ND už delší dobu každy den . Netřeba změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Bluessy blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 tikzot: teď jsou na zadní obálce Forbesu, větší znamení už být nemůže Prostě nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Jedna dovolenková v improvizaném watch rollu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Tož,asi tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 před 37 minutami, bobi napsal: Tož,asi tak ... Krásná fotka Dvojky prostě nemají chybu.... nemůžu si pomoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Joo nemají,viď Díkes. Tak ať nám ty dvojky šlapou,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 s kámoškama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 před 1 hodinou, Radius napsal: tikzot: teď jsou na zadní obálce Forbesu, větší znamení už být nemůže Prostě nádhera. Ještě Ti poradim Bigboard v Holešovičkách - tam je taky na bluessy reklama a je to libovka ta velká masa modrý barvy, pak už si je stopro pudeš koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 11 hodinami, Muffik napsal: s kámoškama Super foto krásných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Dneska je venku krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) před 10 hodinami, Roland Sands napsal: Super foto krásných hodinek Dík Tak přidám ještě jednu mokrou jachtařskou. Upraveno 10. července 2021 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 6 hodinami, Muffik napsal: Dík Tak přidám ještě jednu mokrou jachtařskou. super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Taky u vody… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Zase ty malý velký hodinky. Zatím u mě převládá maximální spokojenost, nosím v podstatě jen expy a Zenith. Jedinou vadou na kráse je zatím přesnost která je po dvou a půl týdnech na cca -4s/24h. Setkali jste se s tím u nových Rolexek? Říkám si že dám strojku šanci si sednout a uvidí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Spravne “vychovana” zena: idem skusat veci, podrzis mi hodinky aby som ich neje..a do niecoho?” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 (upraveno) před 1 hodinou, ragu napsal: Zase ty malý velký hodinky. Zatím u mě převládá maximální spokojenost, nosím v podstatě jen expy a Zenith. Jedinou vadou na kráse je zatím přesnost která je po dvou a půl týdnech na cca -4s/24h. Setkali jste se s tím u nových Rolexek? Říkám si že dám strojku šanci si sednout a uvidí se. Mě by by byly asi malé, ale tobě sedí hezky a jistě jsou super pohodlné, gratuluju! Pokud jde o přesnost, byl bych celkem v klidu. Vždycky když mám nové Rlx, trvá cca měsíc až 2 každodenního nošení, než si sednou na kýženou přesnost. Takže nosit furt Trocha vintáže :-) Upraveno 11. července 2021 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Mě by by byly asi malé, ale tobě sedí hezky a jistě jsou super pohodlné, gratuluju! Pokud jde o přesnost, byl bych celkem v klidu. Vždycky když mám nové Rlx, trvá cca měsíc až 2 každodenního nošení, než si sednou na kýženou přesnost. Takže nosit furt Dík, velikost je o zvyku. Mám ruku cca 17.5cm, hodinky mám od 36 po 42 POčka (nepočítám Sumo 45, to pouzdro je jinde) a všechno v pohodě, jen skok z expu a PO je chvilku nezvyk. Vtipný je, že moje Defy 41 mají skoro stejný lug to lug jako 36mm expy (plus mínus 1mm) ale pocitově je to velkej rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se