bobi Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 před 3 hodinami, ragu napsal: Zase ty malý velký hodinky. Zatím u mě převládá maximální spokojenost, nosím v podstatě jen expy a Zenith. Jedinou vadou na kráse je zatím přesnost která je po dvou a půl týdnech na cca -4s/24h. Setkali jste se s tím u nových Rolexek? Říkám si že dám strojku šanci si sednout a uvidí se. No vidíš, zrovna dneska jsme to řešili v Omega vlákně, kdy tam tuším @Radek Cigi psal, že mu jdou -3s/den, což je mimo METAS. Já jsem se měřit zatím neodhodlal - nechci si zbytečnejma plus mínus sekundama drásat zbytečně nervy. Ale dal bych strojku šanci každodenním permanentním nošením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Dnes je daždivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Ice Cappuccino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Ty jediný co jsem si vzal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Black on black. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Due caffé pepsi cóla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 V 12. 7. 2021 v 9:08, Davis napsal: Dnes je daždivo Ta ochrana korunky tady vypadá strašně malá, nebo máš vyšroubováno? U mě klasika super přesné dvojáci, takhle si prostě od dětství představuji přesnost švýcarských hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Ani jedno, zrovna se trefil odleskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 před 33 minutami, JoyStick napsal: Ani jedno, zrovna se trefil odleskem Jasný, trochu to vidím ale i tak to je zajímavá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 před 1 hodinou, JoyStick napsal: Ani jedno, zrovna se trefil odleskem Dobré oko máš a ja špatný foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Já zas jsem si předevčírem říkal,jestli tam mají nové Expy vůbec korunku (na skle). "Když nově přidali korunku mezi swiss-made" No, a je tam,yes. Blbě se fotí,kua jedna mrňavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 S ženou na Gin&Tonic..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 před 57 minutami, bobi napsal: Já zas jsem si předevčírem říkal,jestli tam mají nové Expy vůbec korunku (na skle). "Když nově přidali korunku mezi swiss-made" No, a je tam,yes. Blbě se fotí,kua jedna mrňavá Korunka se dobře fotí, pokud na ni umístíš kapku vody, vyzkoušeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 To je možný.Jako,že ji tou kapkou asi vlastně "zvětšíš". Před pár lety jsem ji také vyfotil daleko líp.Předevčírem sem se s tím vůbec nesral - cvak,cvak a pryč vod toho.Jen sem se chtěl přesvědčit,že tam furt je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Dnes poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Na dovolenou k vodě mě modrý dj41 připadaj tak nějak nejvic..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se