clockyclock Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Skoro ladim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Zelena dnes ide… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Staré polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Těžké vybírání :-)Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Jasnej cibulák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Jasnej cibulákNové cibule vybírám jedině s cibulákem Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Dobre rano… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 no, bola to laska na druhy pohlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 no, bola to laska na druhy pohlad 4000? Hento je zaujimava volba, keby mi to nebolo nakkt velke uz su u mna dva roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 no, nebyt konfekcny typ sa obcas hodi a ano, su to 116600.. tu a tam som sa s tou myslienkou zapodieval a tak som sa rozhybal konecne. a musim povedat ze su fakt vydarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Gratuluju, SD4K jsou skvely, pro me jedny z top rolexek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Exp II to začíná, konce pak můžou bejt zvláštní P.S.: teda jestli to jsou konce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 (upraveno) Taky DJ-u mě je to začátek Upraveno 4. ledna 2022 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 8 hours ago, dr.sphinx said: Exp II to začíná, konce pak můžou bejt zvláštní P.S.: teda jestli to jsou konce ... konce.. na to tu este niekto veri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Když se věří na Ježíška a na neposkvrneny početí (je na to dokonce velká organizace) tak to není nereálný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 8 hodinami, dr.sphinx napsal: Když se věří na Ježíška a na neposkvrneny početí (je na to dokonce velká organizace) tak to není nereálný Moc pěkný to máš, asi tě dnes budu kopírovat ( nejdřív ty expy II a ted tohle ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Tak E2 už jak víš nejsou moje ... a jestli to myslíš tak, že se jich budeš v budoucnu zbavovat jako já, jsi certifikovaný blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 41 minutami, dr.sphinx napsal: Tak E2 už jak víš nejsou moje ... a jestli to myslíš tak, že se jich budeš v budoucnu zbavovat jako já, jsi certifikovaný blázen Zbavovat zatím ne, spíš něco pořizovat k nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se