Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sparticka 3:0!! A jsme dva body za sesivanejma :king:

Jj. Sranda, jak si utahujem ze Sparty (ono teda je z ceho :D), a pritom Slavia je marna jen o malej kousek min ;-)

A Sparta to zase uhrala vesmes s "domacima" hracema.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Ten Liberec může být zajímavý... Jsou schopní vyhrát ale klidně to i projet.... Jen za sebe konstatuju, že hrát ligu v pondělí večer, tak to je pro lidi lákadlo jako pr.... Nad tím museli na svazu a TV sedět pěkně dlouho...

Odesláno

Jo, jste 2 body za nama, ale hlavne 10 za plzni ( my nemame co rikat, 8 bodu za ni po 8 kolech ). To je des.

Odesláno

Jo, kdyz si clovek odmysli s kym hrali a bere to jen matematicky, tak 4body nejsou zly. Ja se prihlouple smeju jen kvuli tem kecum pred odletem v konfrontaci s vysledkem. Jinak je mi to sumak.

Odesláno

Tak ten ZLN to je fičák co?? Jsem jim dával větší šance, sice není ještě konec, ale takový 1poločas nevěstí nic dobrého... 

Odesláno

Před zápasem by remízu všichni brali, v Astaně totiž moc týmů neboduje. A co se týče těch "keců" před odletem, tak asi těžko někdo řekne, že se bojí a jede tam jen na výlet. To by ten fotbal asi ani nedělali...

A taky jsem rád, že Plzeňáci si po porážce počkali na další výhru a už se sem zase pyšně vrátili :)

Odesláno

Souhlasim, me treba fascinuje, ze je vubec v lize... :-)

Tak ten ZLN to je fičák co?? Jsem jim dával větší šance, sice není ještě konec, ale takový 1poločas nevěstí nic dobrého... 

Odesláno

Souhlasim, me treba fascinuje, ze je vubec v lize... :-)

To bych tak černě neviděl... byl jsem na nich jak hráli se Slávkou a byli po celý zápas lepším týmem... Na ligu mají, v EL to je úplně jiné kafe, tam rozhodují jiné faktory, na které z ligy nejsou zvyklí.. Nehledě na to, že prakticky po skupině asi ukončí působení v EL a další zkušenosti už nabírat nebudou... Budou mít ale našlápnutý kádr na podzim, v zimě některé hráče pošlou pryč a na hostování, protože už budou ze skupiny venku a nebudou je chtít platit....

Odesláno

Jo, kdyz si clovek odmysli s kym hrali a bere to jen matematicky, tak 4body nejsou zly. Ja se prihlouple smeju jen kvuli tem kecum pred odletem v konfrontaci s vysledkem. Jinak je mi to sumak.

No, co ja pamatuju, tak Plzen mela podobny zvasty pred vsema zapasama s Bukuresti a jak to dopadlo vime vsichni ( a ze by Steaua byla tym svetove urovne o tom pochybuju ). Stejna uroven jako Astana.

Jinak dneska gratulace, rozsekala spickovej tym :-)), 3 body se ale pocitaj.

Odesláno

No, co ja pamatuju, tak Plzen mela podobny zvasty pred vsema zapasama s Bukuresti a jak to dopadlo vime vsichni ( a ze by Steaua byla tym svetove urovne o tom pochybuju ). Stejna uroven jako Astana.

Jinak dneska gratulace, rozsekala spickovej tym :-)), 3 body se ale pocitaj.

Tak ono něco jsou prognózy a pak realita je úplně jiná..... Vesměs jsou ve ZL hráči, kteří EL nehráli, pak natrefí na jakoby hratelnou skupinu, ale zjistí, že to je úplně jiný level... Plzeň sice projela kvaldu, ale zase na druhou stranu jak dneska přejela BS, tak to je síla jak kádru, tak jeho zkušeností nabraných za několik let zpět... Chyby, kterých se Plzeň dopustila v zápasech doposud, tak měla od hráčů nových, kteří došli... takový Kolář, Limberský nebo Řezník chyby prakticky v EL nedělají.. (a vo tom to je)... Dyť i ta Slavia to nemá jednoduché, před 2lety měly sotva na výplaty a dneska se jim z těch nul točí hlava (příchodem číňana), ale uhrát body v EL nebo potvrdit formu ve ZLN v lize nezvládla... 

Odesláno

Tak ono něco jsou prognózy a pak realita je úplně jiná..... Vesměs jsou ve ZL hráči, kteří EL nehráli, pak natrefí na jakoby hratelnou skupinu, ale zjistí, že to je úplně jiný level... Plzeň sice projela kvaldu, ale zase na druhou stranu jak dneska přejela BS, tak to je síla jak kádru, tak jeho zkušeností nabraných za několik let zpět... Chyby, kterých se Plzeň dopustila v zápasech doposud, tak měla od hráčů nových, kteří došli... takový Kolář, Limberský nebo Řezník chyby prakticky v EL nedělají.. (a vo tom to je)... Dyť i ta Slavia to nemá jednoduché, před 2lety měly sotva na výplaty a dneska se jim z těch nul točí hlava (příchodem číňana), ale uhrát body v EL nebo potvrdit formu ve ZLN v lize nezvládla... 

O tohle se nepřu. 

U Plzně je to tak, že je dobře, že body v pohárech dokáže uhrát i někdo jinej než Sparta ( o Slávii nemluvím, ta je delší době hraje poprvé a očekávání jsou ). U nich mě znervozňuje, že ta jejich chcemie funguje už moc dlouho ( dával jsem jim 2 roky, max 3 a oni jedou 5 a víc :-)))).

U Zlína je to jiná, tým, co vyhrál pohár a shodou velkých náhod ( říká se tomu z prdeleklika jak hrom ) hraje hlavní soutěž a místo toho aby se pokusil zvelebit stadion ( přitom je docela hezkej a nějak nechápu v čem nesplnuje reglement pro hraní pohárů ), tak investuje peníze do nanejvýš průměrných hráčů, co se nevejdou do kádru ať Sparty, Slávie nebo Plzně ( u hostovaček bejvalejch hráčů to ještě chápu, u starších hráčů taky- ty jsou 2-3 potřeba, ale natahat tam zbytečně 10-12 novejch hráčů kvůli zkušenostem z 6-ti zápasů? ), blbost. Je a bude to nanejvýš průměrněj českej tým, kterej se po podzimu vrátí ke své taktice- záchrana v lize.

Každopádně, dostat 3 goly za 17 minut od jednoho hráče, na kterého se připravuješ 4 dny a je na něj upozorňováno, to chce hodně umění ( stále prostě tvrdím, že tohle mohl Zlín uhrát i s tím, co vyhrálo ten českej pohár ). 

Odesláno

K tomu Zlínu: 

Stálé kecy, že Zlín nemá co dělat v lize.. copak to koupili? Vykopali si to a docela poctivě.

Vám se to kecá.. historie, bohatí sponzoři... provinční klub bez zázemí a už je vám pepřem v očích.

V republice nemá nikdo na Evropu, jen si to přiznejte, Plzeň, Sparta, Slavia, jaké výsledky udělaly? Občas něco se povede, OK, v pořádku, ale jsme v pralese všichni.

Trenér Páník to řekl dobře: " S vytuněnou škodovkou F1 nevyhraješ" 

Chcete mi snad někdo říct, že ještě věříte, že je fotbal o sportu? Ne není, je to byznys a v první řadě jde o prachy. Koupit, nechat uzrát, prodat s přidanou hodnotu. Toť cíl celé této kašpařiny.

A v tom našem rybníčku se k pár velkým rybám občas přifaří kompars, co chce taky kousek dortu..

A to jsem Zlíňák..

A ještě s docela úzkou vazbou na nejvyšší vedení toho ansámblu..

Tak prosím neplivejte špínu na malý klub :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...