Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, ze tady dost lidi Plzni sportovně přeje, ale ty tvoje neustálý kecy a narážky jsou ubohý. Skoda, no.

Tak.

Ale jestli je Gustavovi 16, tak beru všechno zpět a chápu to :)

Odesláno

Co je špatného na tom, že sem napsal, že Jílek ten zápas na Slavii nezvládnul? Kdo se začal navázet, tak byl Chumpus. Já se o Plzni nezmínil...a už jede znova.. Ne, 16mi opravdu není...

Odesláno

Serte na to. Je to jenom fotbal ;-)

To mate z toho, ze fandite moc ambicioznim tymum :D :D :D

My klokani jsme treba uplne v pohode ;-)

Tak letos atakujete i Spartu, tak ste asi hodně v pohode :-)
Odesláno

Tak letos atakujete i Spartu, tak ste asi hodně v pohode :-)

Presne :D

Nejaky nervy s kvalifikaci do LM a pak zklamani, ze kopem jenom EL, proc ?

To za to preci nestoji :D :D :D

Odesláno

Nedá mi to, abych nenapsal příspěvek... Uhrin to vzal vyloženě pokrokově, nasadit do branky klučinu 19let jako první zápas na Spartě... to muselo dát fušku vymyslet takovou strategii, výsledek se dostavil hned po prvním poločase....

Odesláno

Nedá mi to, abych nenapsal příspěvek... Uhrin to vzal vyloženě pokrokově, nasadit do branky klučinu 19let jako první zápas na Spartě... to muselo dát fušku vymyslet takovou strategii, výsledek se dostavil hned po prvním poločase....

Ale Slavie je jeho uspech a ta koncepcni prace v Bolce bude tez taky brzo videt, ale to uz u toho nebude. Stale tvrdim, ze tenhle pseudotrener je jeden velkej omyl.

Odesláno

Já si taky dovolím. Jsem sparťan jako poleno. Bydlel jsem 15 metrů od Sparty 27 let. To byla ještě dřevěná, tedy železná, ale stadión

dřevěný. Na kase jsme měli bunkry. :) A klucí jako já jsme na zápasy nikdy neplatili, ale to by bylo delší povídání.

Celej život jsem fotbal hrál, no do 50ti, než jsem si zlámal oba kotníky na jedné noze. Jasně že při fotbale. 

Ale teď, je mi ze Sparty smutno. :wallbash:

Odesláno (upraveno)

Kde jako? V Karviný? Ses pokálel v kině, ne?

Chapu, ze mate kluci spartansky pocuchany nervy :D, ale to byla reakce na muj post ;-)

Poznamka se vztahuje k faktu, ze Bohemka prohrala v Karvine golem z 87.minuty.

Toz pohoda jazz a klid zbrani pls.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Hele, kluci teď to se Spartou nemá nic společného...

Tady v černé ďuře se neříká v Karviný...

Tu se mluvi kratce, takže se nevyslovuje ani E na konci názvu města, bo neni čas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...