Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes je to krušné probuzení ze sladkého snu. Vysoká škola fotbalu. Škoda no. Ještě ten cestnej úspěch.

Odesláno

Tak holt nic, 0-4 je dost. Tak se teď soustředit na ligu a českej pohár, udělat double a příští rok zkusit vybojovat LM. 

Odesláno

Tak jsem se z toho vyspal a jedeeem Sešívky 🙂 Jedna prohra jaro nedělá a ta jízda byla super, užil jsem si to. Eště par zapasu nás čeká, tak do toho.

Odesláno (upraveno)

Tak se mi o tom normalne zdalo. Repre prohravala ve finale MS pet minut pred koncem s Monacem 4 - 7, pak zazracne srovnali a prodlouzeni jsem z nejakyho duvodu nevidel a tak jsem pak chodil po nejakym cizim velkym meste a vsude se ptal, jak to dopadlo. 

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno
Před hodinou, Frantik napsal:

Tak jsem se z toho vyspal a jedeeem Sešívky 🙂 Jedna prohra jaro nedělá a ta jízda byla super, užil jsem si to. Eště par zapasu nás čeká, tak do toho.

Přesně, hezká jízda pohárem, pár super skalpů a postup do čtvrtfinále, kam se na začátku ani nepočítalo, že se dostaneme. 

Jen škoda, že jsem naživo z toho viděl minimum. U TV to prostě není ono.

Odesláno

Další korálek navlečenej, výhra v Liberci. Co mě dnes trochu zkazilo náladu je porážka Zlína doma. Příbram stále ještě žije :-(.

Odesláno
před 38 minutami, kuncák7 napsal:

Další korálek navlečenej, výhra v Liberci. Co mě dnes trochu zkazilo náladu je porážka Zlína doma. Příbram stále ještě žije :-(.

Nejsi sám, ti naši žebráci mě neskutečně serou.... neskutečná ostuda dnes.

Odesláno
před 48 minutami, guzmic napsal:

Nejsi sám, ti naši žebráci mě neskutečně serou.... neskutečná ostuda dnes.

Původně jsem ten příspěvek chtěl vztáhnout přímo na tebe :-), ale uznávám, že tebe to štve o dost víc než mě.  Je to fakt děs.

Odesláno
Právě teď, Foundryman napsal:

No a co mám teprv říkat já 😞

Taky Zlínu? Litovat vás nechci ani jednoho :-)).

Odesláno
před 17 minutami, Foundryman napsal:

Ale neeee, Zbrojovka. Voni prosrali snad 80% zápasů o gól.

Jo, tak to je ještě horší, to věřím. 

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, marosh napsal:

Tak jsme přejeli Slovácko. Paráda.

Jj, "prejet" nekoho 1:0, to je skoro na sampano, gratulace :)

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...