Gustaf Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 před 3 minutami, guzmic napsal: https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/fotbal-konferencni-liga-plzen-tns-michal-bilek-po-zapase.A210805_225849_fot_pohary_itit Vyhlásit tohle, když mužstvo prohrávalo 4:0 to chce kurva odvahu. Csaplarova past na druhou. Bílek je kokot... hlavně jak staví hru na obraně a dostane 4 góly od TNS. Dement. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Mě tolik nevadí, ve Zlíně byl dobrej... Stejně si myslím, že Plzeň postoupí, venku budou ti ostrovani poloviční. Sparta dostane venku 3:1 Slavie doma vyhraje 2:1 a sejdou se oba v EL a Plzeň vyzkouší tu novou soutěž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 před 32 minutami, guzmic napsal: Mě tolik nevadí, ve Zlíně byl dobrej... Stejně si myslím, že Plzeň postoupí, venku budou ti ostrovani poloviční. Sparta dostane venku 3:1 Slavie doma vyhraje 2:1 a sejdou se oba v EL a Plzeň vyzkouší tu novou soutěž. Jo, taky myslim, že Plzeň půjde dál...ale jak tohle může říct, když dostanou 4 od amatérů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Nad Slavií jsem málem dostal infarkt. Spartu jsem čekal a Jablonec a Plzeň taky a spíš jsem se jen smál. Jablonec je trapnej dlouhodobě. Jablonec to tlačí každou sezonu a vždycky vypadnou hned z kraje… Bolku už to přestalo bavit.. Asi na to už přišli, že jsou to vyhozené peníze… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Pohárový armagedon pro české týmy je tu...Bohužel. Nechci si poměřovat pindíky, ale žádná hitparáda ani náhodou, velká špatná. Nám nedali knížata ani čuchnout, hadry se vyřadily samy s Maďarama...a provinční tým dostává sodu od amatérů. Může to zachránit jedině Peltič, který naběhne o poločase v Celtic parku do kabiny rozhodčích a zařídí postup Jablonce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Ja bych to shrnul tak…..”bych blil” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Kentus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Tvl, jsem teď kouknul co to kdo kope a svítí tam 3-1 tak co fňukáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Tyvle za 5min 12.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Uffffff...moje nervy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Zajíci se sčítají až po lovu nebo co...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 No tak Plzeň to prorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Zestárnul jsem o 20 let u toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Právě teď, Gustaf napsal: Zestárnul jsem o 20 let u toho... Se Ti nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Tak Jablonec nezklamal, to je fakt děs. Jestli je vyklepne i ta Žilina, tak se neudrzim smíchy. Plzeň to "zachránila", to bylo snad ještě horší, ale aspoň postup dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 před 12 hodinami, kuncák7 napsal: Tak Jablonec nezklamal, to je fakt děs. Jestli je vyklepne i ta Žilina, tak se neudrzim smíchy. Plzeň to "zachránila", to bylo snad ještě horší, ale aspoň postup dál. Vyzkouším někde koupit lístky na Jablonec v Žilině, to bych šel. Plzeň měla vyhrát celkovým skórem 6:0 další kolo bude mít problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 (upraveno) ...tak nějak mám pocit, že těm kopačkám chybí srdíčko. Plzeň teda měla nějaký záchvat, tak snad ji to vydrží, ale zbytku asi stačí ta CZ liga. No nic, zajdu alespoň na Baníček se Slováckem a Bolkou, snad to bude pohledný fotbal a ne kopaná (proto vynechám tu Bohemku). Fandím ještě FC Bruggy, Juventusu a FC Liverpoolu...tak třeba tyto kluby potěší. Když ale vidím fotbalovou školu Baníčku, jak v ní nemají děcka, tak to nětěší. Rodiče bydlí přímo u té školy a hřišť...a je to rok od roku prázdnější. Hokej to samé. Upraveno 14. srpna 2021 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Tak když nevyšla LM tak snad aspoň EL. Na tu KL zvědav nejsem. Snad to ti Poláci nedají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Radši už budu ticho, zlata KL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Zdá se, že Luftjarda dopadne se Slávií jak s aerolinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se