Thomas Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Na koho natrefi Nemecky narodak pri osmifinale na MS v Kataru? ……. na letistni personal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 MS je teď top událost, ale Vrba bude ve Zlíně. To je snad za trest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 56 minutami, guzmic napsal: MS je teď top událost, ale Vrba bude ve Zlíně. To je snad za trest. Njn, na týmy z top 3 už nemá, zahraničí taky ne... snad jen to Russko, co mělo zájem. Tak se bude bimcat v lize mezi týmy ve spodu tabulky. Co si budem nalhávat. V Plzni mu to neskutečně vše sedlo... potěš už nikde nic takového nezopakoval. Tím neříkám, že je to špatný trenér. Jen asi potřebuje určité typy hráčů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Nadšený nejsem, ale horší to už snad nebude, teď hráli fakt na nic. Třeba je aspoň zachrání v lize. Ale měli by hledat pořádného útočníka, ten ve Zlíně chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 31 minutami, guzmic napsal: Nadšený nejsem, ale horší to už snad nebude, teď hráli fakt na nic. Třeba je aspoň zachrání v lize. Ale měli by hledat pořádného útočníka, ten ve Zlíně chybí. Počkej, on už tam není snajpr Poznar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 @Gustaf myslím, že mířil už před sezónou někam do Polska. Někdo ze silné vrchní trojky by nám mohl někoho půjčit/prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 1 hodinou, guzmic napsal: Nadšený nejsem, ale horší to už snad nebude, teď hráli fakt na nic. Třeba je aspoň zachrání v lize. Ale měli by hledat pořádného útočníka, ten ve Zlíně chybí. V klidu si sedni a řekni mi v kterém týmu je opravdu pořádnej útočník. Nechci být expert, ale u vás co jsem viděl, skripala mezihra a to fest ( teda ve venkovních utkáních ), takže ani CR a že je teď volnej, by vám nepomohl . A jestli vyslovis jméno Tecl, tak buď zatracen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Tvl, Martas. Standa bojuje o korunu krale strelcu a ty na nej zase nasazujes... :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Standa je věčný (talent). Jinak včera jsem viděl ENG-USA a to byla tak úroveň naší gambáč ligy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Standa Tecl a exKremencik....dva snajpri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 A všem vládne Řezníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 20 hodinami, prky napsal: A všem vládne Řezníček Ten je ode mě daleko, takže mi nevadí, ale Standa, Krmencik a Chorý, to je trojice, která mi dokáže zvednout krevní tlak a to hodně vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 tak jsem měl jen tak na zápas ESP-JAP na levé ruce Seiko 5 SNK809 a na pravé Seiko mini turtle SRPC41 a Japončíci porazili Španěly, to je zajímavý:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Auf wiedersehen....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Kdo by to byl řekl, že Japonsko vyhraje skupinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Tak jsem koukal na Německo - Kostarika a nepochopil jsem 4. gól Němců. Pomezní mával ofsajd, o mrtvej ofsajd jít nemohlo a ofsajd to byl jako prase. A gól platil. Kupodivu ani ve studiu po zápase se o tom nezmínili. Uteklo mi něco z pravidel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 2 hodinami, elloco napsal: Tak jsem koukal na Německo - Kostarika a nepochopil jsem 4. gól Němců. Pomezní mával ofsajd, o mrtvej ofsajd jít nemohlo a ofsajd to byl jako prase. A gól platil. Kupodivu ani ve studiu po zápase se o tom nezmínili. Uteklo mi něco z pravidel? Myslím, že rozhodčí řešili ofsajd jen ve vztahu k hráči, na kterého v tu chvíli směřovala přihrávka, který o "zapomenutou nohu obránce" v ofsajdu nebyl. Borce v několikametrovým ofsajdu, který dal nakonec gól, vůbec nezkoumali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Míč nebyl celým objemem za čárou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Hlavně že jsou venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 (upraveno) Fandi tu nekdo Bohemce...? Prej budou koblihy zdarma... Edit: ted koukam, ze koupil tu "levou" Bohemku.. Upraveno 4. prosince 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se