Tom4 Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Njn, povyk okolo něj k ničemu. Mně vadilo to pískání místo fandění. To že hrajou řeckej fotbal stranou, pokud na ně soupeř nedokáže vyzrát tak holt budeme koukat na nekoukatelné dál místo na fotbal. A to jako Portugalce fakt nemusím, nicméně afrikánce doufám že pošle domů . . . Anglie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 To těžko, myslím že dnes Francie v pohodě postoupí. Finále bych viděl rád Argentina - Francie vítěz je mi fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Neviděl bych to jako lehký postup. Ani jeden tým není můj oblíbený, Anglie nehraje na MS vůbec špatně, myslím že nás čeká docela hezký zápas v evropském pojetí fotbalu na který jsme zvyklí, takže by to mohlo být i napínavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 A je srovnano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Tak dnes, co myslíte? Messi nebo Modric?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 A budou penalty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 U nás doma je to docela těžký, mladej z pochopitelných důvodů drží rozpolcenost, protože Modrič, ale zase má nejradši Messiho. Rád by viděl Argentinu ve finále, žena drží Chorvatsku. Já tipuju Argentinu. 2-0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 3:2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Už si to mám zapnout, kucí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 10 minutami, Tom4 napsal: U nás doma je to docela těžký, mladej z pochopitelných důvodů drží rozpolcenost, protože Modrič, ale zase má nejradši Messiho. Rád by viděl Argentinu ve finále, žena drží Chorvatsku. Já tipuju Argentinu. 2-0. Mám to podobné ale z jiných důvodu . Můj favorit je Messi, ale ta Chorvatska fanynka slíbila co slíbila a já, jako horňák mám velké dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Co slíbila? Ta z té fotky? Hmhmhm . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 1 minutou, Tom4 napsal: Co slíbila? Ta z té fotky? Hmhmhm . . . Pokud to Chorvati vyhrajou celé, přijde úplně nahá. Mě to zajímá čistě z estetického hlediska , víc za tím nelze hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 V Kataru? Nenech se napálit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Neni mi jasný co měl ten chorv. brankář udělat jinak, aby se nekopala ta penalta. Uhnout tomu útočníkovi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Njn, sundal ho zamezil zakončení....pentle jasná. Chorvati srovnají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Podle me je to hotovy. Chorvati zatím bezzuby a Argentina hraje super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Přesně, ti Chorvati jsou bezzubí. Nemaj nárok asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Leo dnes parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 No, teď už je konec... tak o 3. s Marokem, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Škoda škoda, oproti 1/4 finálovejm bitvám celkem nuda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se