Martin JJJ Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Teda to bylo pěkně napínavé… asi nejzajímavější finále MS co jsem viděl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 11 minutami, Frantik napsal: Jezis ti Francouzi jsou trapni, jak ostentativne trpí a jdou jak na popravu a sundavaj medaile, jak Rusaci v hokeji Přesně... hlavně ty černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Já jsem teda hodně antifotbal, ale tohle bylo skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Super finále, vyhráli ti lepší. Messimu to přeju, nejlepší hráč v historii fotbalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Kuncaku, nakoniec Ti (nam) tipy vysli ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Nejvicnejnapinavejsi finale ever. Snad jen Liverpool s Barosem a Smicou proti AC Milan se tomu muze blizit. Paradni podivana. Moc jsem to pral Messimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Mně se to MS líbilo celé, včetně výkonů rozhodčích, ty nelze opomenout. A gradace finále, to nevymyslíš. Argentina v čele s Messim je zaslouženým vítězem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Sparta mě zase nasrala, Slavie taky. @kuncák7 Hradec mě potěšil velmi a teď čekám na Zlín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 10 minutami, guzmic napsal: Sparta mě zase nasrala, Slavie taky. @kuncák7 Hradec mě potěšil velmi a teď čekám na Zlín. Mě to naopak celé potěšilo . Obzvlášť momentální pohled na tabulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 @kuncák7 pche...jsme ještě neřekli poslední slovo, na Plzeň jsme stáhli pěkný jeden bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Tak tento víkend, mě potěšila Slávie, Plzeň i Sparta. Nasral mě standartně Zlín. Pardubice hrály slušně a věřím, že se sestupu vyhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Tyvle já to dnes ani nedokoukal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 V 19. 2. 2023 v 19:44, guzmic napsal: Tak tento víkend, mě potěšila Slávie, Plzeň i Sparta. Nasral mě standartně Zlín. Pardubice hrály slušně a věřím, že se sestupu vyhnou. Asi jsem viděl jiné výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 V 19. 2. 2023 v 19:44, guzmic napsal: Tak tento víkend, mě potěšila Slávie, Plzeň i Sparta. Nasral mě standartně Zlín. Pardubice hrály slušně a věřím, že se sestupu vyhnou. před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Asi jsem viděl jiné výsledky Divné. Mne taky potěšili všichni tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 před 14 minutami, Honza.manta napsal: Divné. Mne taky potěšili všichni tři. Mě jen Plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Takže, Zlín mě standardně nasral, Sparta taky, ten bod nám nechat mohli. Začínám mít zlé tušení, že se ve Zlíně setká 1. hokejová liga a 2. liga fotbalová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Ale ten závěr vypadal slibně.... mačkali je v 10 pěkně. Trochu jsem doufal, že by remíza padnout mohla. Nechybělo moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 38 minutami, Gustaf napsal: Ale ten závěr vypadal slibně.... mačkali je v 10 pěkně. Trochu jsem doufal, že by remíza padnout mohla. Nechybělo moc.... Prdlačky, voe. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 20 minutami, marosh napsal: Prdlačky, voe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Osobně jsem viděl tu Spartu i Plzeň velice slibně :-). Nevyšlo bohužel ani jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se