vraby Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Každopádně, dostat 3 goly za 17 minut od jednoho hráče, na kterého se připravuješ 4 dny a je na něj upozorňováno, to chce hodně umění ( stále prostě tvrdím, že tohle mohl Zlín uhrát i s tím, co vyhrálo ten českej pohár ). Výsledky Plzně s FCSB taky moc nenapovídají o velké přípravě :-)
kuncák7 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Nikdo na nej nic neplive.Plzen uhrava v poharech vysledky docela pravidelne a Sparta tez.O vykopani ligy tady rec nebyla, zkus si to precist znova. V poharu pisu, ze diky stesti nemusej hrat predkola. Pisu, ze se vratej zase do boje o zachranu.Jo a provincni klub, to je, samozrejme a proc si tedy hraje na neco, co nema? Viz jedna prumerna posila za druhou, misto toho, aby to tedy jak ty rikas zase zpenezila( hostovacky se urcite nezpenezi, urcite ne Zlinu ).Jsou mi naprosto volny, jen se ptam, proc delaj ostudu s tolika posilama, kdyz to muzou odehrat stejne se svejma odchovancema.Nebud zase tak vztahovacnej :-) a zkus mi bez tech vykriku o malem klubu tedy odpovedet na 2 zakladni dotazy- proc nehrajete doma- investice do stadaku a proc tolik prumernejch hracu na 6 zapasu? Budu spokojenej.
kuncák7 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Výsledky Plzně s FCSB taky moc nenapovídají o velké přípravě :-)Jo, tam jsem se po te prvni remize tez nechal uchlacholit, ze je Plzen smete a pujde dal. Bohuzel asi jsou kvalitativne fakt jinde, i kdyz mi to podle prubehu zapasu neprislo.Ty wole, ja mam dnes trenerskou, omlouvam se ( to se mnou bude dnes k nevydrzeni :-))).
honza71 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Kdyby hral Zlin se "svejma", tak to bude o nadseni tech hracu, odmene za vysledek, kteryho vyhrou v poharu a vubec vykonem v lize dosahli a moznosti pak nekteryho dobre prodat, kdyz chyti svou sanci a vystoupi z prumeru a v poharovych zapasech se ukaze. Ale ono ne. Rozjebeme fungujici tym tim, ze privedeme +/- jedno novy mozstvo. A tem klukum, co to vykopali dame najevo, ze nejsou dost dobry. Navic ti co koupime, jsou vlastne tak trochu odpad, protoze kdyby ne, tak kopou ve 3-5 nasich prednich klubech, ktery i s tema nasima "top" hracema hrajou v Evrope vetsinou druhy nebo treti housle.Ti "lonsky" kluci, by to pravdepodobne odjezdili po zadku a i kdyby dostali obcas nalozeno, byla by to alespon koncepcni prace. Tohle je k smichu nebo mozna spis k placi. Argumentu, ze je fotbal o penezich sice rozumim, ale tomu, proc je vedeni Zlina haze po lopatach z okna uz ne ;-)Ale ja mam obecne dlouhy vedeni, takze vlastne no problem. Upraveno 29. září 2017 uživatelem honza71
Gustaf Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Jo, tam jsem se po te prvni remize tez nechal uchlacholit, ze je Plzen smete a pujde dal. Bohuzel asi jsou kvalitativne fakt jinde, i kdyz mi to podle prubehu zapasu neprislo.Ty wole, ja mam dnes trenerskou, omlouvam se ( to se mnou bude dnes k nevydrzeni :-))).tam to posral v bráně díra Bolek. Chytat Hruška, tak minimálně playoff LM hrajeme. Rozhodně sme nebyli horší. Bolek nemá ani na Sokolov
Radimk Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 To Honza a KuncákS tak úzkým kádrem, co byl ve Zlíně do toho nešlo jít. Ti kluci by to, jak říkáte, odedřeli až na krev, ale asi by to fyzicky celé nedali, proto asi ty posily. Kolik za ně nedostanou je jejich problém, ale taky do nich moc nedali takže asi rozšíření jen na ten hrací podzim.Ale v lize by zůstat měli, zpestření zahnilé vody to je, to musíte uznat.Fuj, jsem se zapletl, do toho, čemu nerozumím, už mlčím trenéři A upřímně, Česká liga líga mě nezajímá, fakt nevím proč se vám tady do toho pletu.Radši derby Horní/ Dolní a pivínkem, klobásou, a domácí atmosférou :)
kuncák7 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Jasny, tohle beru, zpestreni to je. Me je proste lito vsech tech kluku, co to uhrali a pak cumej ( ale jak pises, uz to neni jen o sportu ).V sobotu jdu na chate na jedno takove derby Horni-Dolni a tesim se na parek ( snad nebude tech z Dolni malo, protoze bych se asi musel tez prevlict a natrenovano moc nemam :-().
Radimk Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Nebud zase tak vztahovacnej :-) proc nehrajete doma- investice do stadaku proc tolik prumernejch hracu na 6 zapasu? Nejsem vztahovačnej, možná trochu patriot, fotbal jako takový mě nechává chladným.Proč nehrajeme doma? nemůžeš investovat do něčeho, co není tvoje. Stadion nepatří klubu, je to klasický Zlínský bordel. Něco podobného je i hokeji a proto je Zlín podle mého nejhorší stadion v lize. Nebo možná druhý od konce..( včetně výsledků vlastně, že..)V pár lidech to prý nešlo objezdit, proto takové posily, nevím, musel bych se na to poptat víc.Upřímně, víc mě zajímají Rolexy na ruce co má Z.G. na ruce, než co bude s fotbalem
bandicoot Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Hahaaaa, Štramákovo vysvětlení, že v sobotu na Dukle Ben Chaim nehrál kvůli víře je dokonalý dokreslení toho cirkusu.Rozhovor je na idnesu...
Gustaf Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Tak fcvp jdeme na to a rozneseme klolany
honza71 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Tak fcvp jdeme na to a rozneseme klolany Tak asi vyhrajete, to jo, ale imho to bude z nasi strany klasicka zatloukana, takze 2:0 max ;-)
honza71 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Klasika, Plzen po poharovem utkani + kazda serie jednou musi skoncit !Ale 45 minut je spousta casu. Jednou piskne rozhodci ve vapne + 1 daj ze hry Jsem na to zvedavej. Myslim, ze druha pule bude radnej uragan !
tano Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 (upraveno) Tak fcvp jdeme na to a rozneseme klolany skoda no A Slavka by mohla rupnout, at je zase tady veselo. Upraveno 1. října 2017 uživatelem tano
honza71 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Plzen 39 strel, z toho 24 na branu + 13(8) na strane Bohemky.To je jak na hokeji !!!To musel bejt super fotbal.
Frantik Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Ta Plzeň, to je jízda :-) Samozřejmě ze přijde útlum a nějakej výpadek, ale to uz budou mít nahráno :-) Tam je vidět, jak hrajou s radostí a jak jim to v kabině klape. Letos jasnej favorit no. Ale asi zaslouženě. Snad Slávka jeste zabere a srovná si výkony, aby měla aspoň šanci.
Gustaf Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Je to doma hoši... První půle nic moc. Hráči na to kadili a šetřili se. Mysleli, že se to nějak úhraje.druha půle super obrat. Klokani přijeli betonovat.
Gustaf Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Ty střely na bránu je mazec. Na začátku druhý půlky sme mohli dát 3 fíky klidně.. Slávka to dnes dá, Brno nebude soupeř
kuncák7 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Ta bohemka me sejri, mela to uhrat. Tohle je nuda :-)).Slavka to dneska snad da.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se