Gustaf Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No ne vsichni Sesivky to chapou :-( Silhavy podle meho nej trener za posledni roky. Misto nej glorifikovanej trener z Liberce, kterej nic nedokazal a jeho jedine unikum je, ze nosi ksiltovku. Je mi zahadou, proc ho vsichni tak chtej. Nic jeste nevyhral a ze by Liberec pod nim byl nejakej super klub? Nevim. A ze ho chtel Nezmar? OK, no. Prumernej fotbalista, kterej je ted vydavanej za nejakeho super funkcionare a sportovniho reditele? No nevim.s tím souhlasím
marosh Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Ale Feri, to jsi mi neodpověděl na otázku, proč šel Šilhavý.Jinak s názorem na Trpišovského souhlasím.
Frantik Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No vzdyt rikam, ze nevim a spousta Sesivek taky nevi. Ze ty argumenty, ktery predklada Luftjarda a media jsou takový nejaky lichý. Ano, nedostal se do Evropy, ale bylo to vo fous a to se proste stává. V lize mu utekl letosni titul, ale proboha, to se taky stava a druhý misto se furt pocita. Proste nekomu to bylo asi málo, tak ted tam mame pseudohvezdu a rupneme s poslednim z tabulky, no :-)
marosh Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Ty jseš holt Slávista, co nic neví...:-)
Frantik Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No proste fandit Sešívkám je řehole vole :-)
bandicoot Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No proste fandit Sešívkám je řehole vole :-)No vono fandit spartě už taky neni jen tak nosit klíčenku Vládci Prahy Do módy se tak dostávaj retro hadry...
Chumpus Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Už jsem to tu pákrát psal... Oproti mistrovské sezóně se nepochopitelně obrátil zády k hráčům, následkem čehož se mu rozpadla kabina. Prosadil si velké množství hráčů, ale pak je nedokázal ukočírovat. Byli mu vyskautováni hráči, on řekl, že je nechce, protože nemají potenciál. Za půl roku, když ten hráč vylétl nahoru, přišel s tím, že by ho teda bral, ale to už cena byla jinde (namátkou Chorý, Lobotka). Tým navíc celý podzim stagnoval. Klíčové ale bylo, že Šilhavka svým chováním vlastně rozkládal klub zevnitř. Kozel nabídku od Slavie měl, ale nakonec jí využil k tomu, aby mu zvedli plat na svazu a zůstal na teplém místečku. Myslím, že toho ve Slavii jen tak neuvidíme... Trpišovský to bude mít hodně těžké, stejně jako každý trenér, který jde do Slavie. Pravda je taková, že Slavia hrála na podzim nehezky a kdyby za Jardou nestál titul, tak by dostával slušnou čočku. Nezmara bych průměrným fotbalistou nenazýval, je to přece jen člen klubu ligových kanonýrů... Sportovního ředitele klub potřeboval, nevím, jaké byly další možnosti, ale popravdě, moc vhodných odborníků u nás není. Laso ze Slavie měl plzeňský Šádek, ale neklaplo to.
marosh Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No konečně analýza...Ne jenom povrchní kecy o čepici k obleku...:-)
kuncák7 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No, to jsem rad, ze Sadek nevysel. Mozna je to odbornik, ale jinak? Radsi bych dal Nezmarovi cas.Jinak, byt sesivka je poslani :-).
Frantik Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 No konečně analýza...Ne jenom povrchní kecy o čepici k obleku...:-)Tak já se tady seru s fundovanou objektivni analyzou a ty takhle.................
honza71 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Ja to rikam furt. To mate z toho, ze porad honite jen tituly Pak mate zaludecni vredy a utesujete se recma o "poslani".My, co jsme stastny za sesty misto, mame zivot mnohem veselejsi ;-)
kuncák7 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Dnes vecer se nebudu urco nervovat, pustim si CT2 a tam Barca vs. Chelsea, oslava fotbalu.Jo a Dockal sel z Ciny na hostovacku do USA, coz je mi z ohledu repre fakt lito, takovej talent to byl a myslel jsem si, ze chce i ve fotbale neco dokazat. No nic.
Gustaf Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Nejvíc byl nadpis článku na idnes.. Že šel do Filadelfie
j3ykobim Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 kuncák7 V čem je horší USA než Čina? dle mě jde za lepším...(i ohledně repre)
kuncák7 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 kuncák7 V čem je horší USA než Čina? dle mě jde za lepším...(i ohledně repre) Oboje je spatne, prast jako uhod. Uroven soutezi, casove posuny, z hlediska taktiky,... Proste pro svou karieru udelal obema soutezema to nejhorsi.
honza71 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 On chtel penize, ne karieru ve smyslu dosazeni sportovnich cilu. Imho to sportovne posral, ale zas na druhou stranu muze vzit z inzerce bez premysleni ty gasovi Breguety
Martin JJJ Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Tema Dockal, myslim si, ze uprednostnil financni stranku nad sportovni.. Na druhou stranu, kdyby mel nabidku napr. z Francie, Italie, tak asi sel, jenomze ta jaksi nebyla, a jestli byla, tak neodpovidala jeho fin. narokum... a pak se potvrzuje to co jsem psal vyse (na druhou stranu je to jeho vec, i kdyby hral na Madagaskaru...
kuncák7 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Ano, je to jeho vec, to ja nepopiram, ani jsem to nechtel napsat naplno prave duvody. Byl to povzdech fanouska nasi repre, kteryho mrzi, kdyz se hrac v nejlepsim fotbalovem veku, kterej by mel byt oporou, takhle zakope.
Martin JJJ Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Ono to není jednoduché jít do evropské ligy a být tam za hvězdu... Když u toho Dočkala neberu Rosenborg, tak kromě Sparty nehrál nikde pořádnou top ligu (tým), a v případě Sparty se posledních 5let moc o topce mluvit nedá. EL byla vyjímka, protože z pohledu hráče by měl takové zápasy hrávat každý týden v Německu, Francii apod, aby ho to někam posunulo.... a ne 1x14dní jako svátek....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se