Marcus Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 S Marcelem byla rychlá domluva a vše proběhlo bezvadně. Navíc mi k inzerované nabídce přidal i bonus navíc. Doporučuju a děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Jako vždy,vše na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Děkuji Marcelovi za obchod a hlavně za trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Marcel je v pohode. Mozem ho vrelo doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Nevím co více přidat, předešlé příspěvky mluví za všechno, děkuji a těším se na další spolupráci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Marcel je prostě chronoaltruista. Škoda, že nevyšlo osobní setkání, má u mě pivo. Velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Marcela můžu jen doporučit. Zajímavý člověk, se kterým si zase někdy rád pokecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Domluvili jsme se bez problémů za mě doporučení na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Vse probehlo jak melo. Dekuji za obchod. Dalsi gentleman fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Díky Marceli za řemen pro dceru,trošku se to zamotalo,ale nakonec vše klaplo.Jsem dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 S Marcelem už to máme nacvičené. Už po druhé jedny a ty samé hodinky. DíkyJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Perfektní a rychlá domluva, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Od Marcela jsem kupoval hodinky. Rychlý, příjemný obchod, hodinky v krásném stavu, všechno dle dohody. Díky za obchod a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Marcel je super kupující, rychlá akce, jak řekl, tak bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Jako kupujícího mohu Marcela jen a jen doporučit. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 , už fakt nevím co ještě více dopsat, prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Vše na 100%. Marceli, děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Marcel je opravdový gentleman fora. Poslal mi hodinky na vyzkoušení a teprve protom proběhla platba. Super jednání, všechno rychle a v pohodě.Díky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Rychlá domluva, všechno na jedničku. Marcel má moje doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Pánové, mohu obchodování s Marcelem jedine doporučit. Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se