matthias Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Před časem jsem tady zakládal vlákno, kde jsem žádal o tipy na nové hodinky. Po dlouhém výběru jsem byl v podstatě rozhodnutý, že si pořídím Sinn 856 UTC, ale nějak jsem se pořád nemohl rozhoupat. Nevím, možná mi přišlo, že je to za hodinky moc peněz, možná sem jen moc dlouho koukal na jiné značky a modely...Každopádně touha po něčem novém byla stále silnější a nakonec ji kompletně ukojily dva tikající balíčky, které mi dorazily v průběhu posledních 14 dnů. První jsem dostal od Toma zde z fóra - ještě jednou díky za skvělý obchod. Byly v něm trochu nezvyklé potápky Tutima Pacific 670.Jde o již nevyráběný model o průměru 40 mm (byl nahrazen modelem 677 s průměrem 43 mm). Uvnitř tiká ETA 2836-2, utěsněno je na WR 200 a sklíčko je safírové. Tutimy mám jako hodinky "na všechno". Působí bytelně, mají pro mě naprosto ideální velikost, jsou pohodlné a můžu je vzít snad komplet ke všemu. Fakt spokojenost. Druhý balíček mi poslal Seiya-san z Japonska a byly v něm Seika, na která jsem koukal snad už několik let a teď jsem si konečně řekl, na co že to vlastně ještě čekám. SARB065 "Cocktail Time".Průměr 40mm, výška cca 13mm (hlavně díky vypouklému sklíčku), WR 50 a uvnitř 6R15C.Mám je od pondělí, nosím je ke košili do práce a mám celkem problém od nich odtrhnout oči - ten ciferník je opravdu nádherný. Lidi si na fórech občas stěžují na originální řemen, který je sice trochu tužší, ale podle mě se k těm hodinkám opravdu dobře hodí. Určitě ale budu pořizovat jiný na střídačku... Jsem teď prostě hodinkově velmi "spokojenej parchant"... Nechám mluvit obrázky, které budou přibývat i v mojí galerii. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Krásný fotky... Ty Tutimy jsou skvělý... a takovou dobu se válely v prodeji...
Chumpus Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Origo řemenu u cocktail time jsem se taky bál, ale sedí k nim perfektně. Dají se s ním nosit třeba i k tričku. S hnědým krokoušem to pak jsou jasný oblekovky.
tano Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Krasne fota povedenych hodinek, skvele padnou.Gratulace.
farkyostrava Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 seika jsou pecka a tutima tah taky ! a jestli jsi to fotil ty tak poklona pane :-)
Návštěvník LukeD Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Tyhle Tutimy jsem měl na ruce před tebou a být to ta větší verze, tak jsi je dnes nejspíš neměl. Každopádně jsou lehoučké, nízké a ten tah je luxusní! Na mé ruce to ale prostě nebylo 100% ono... Jinak tedy gratuluju ke koupi těchto hodinek. Za tu cenu bomba, pecka.
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Na ty tutimy jsem koukal snad kazdej den,ale nerozhoupal se. At ti dlouho vydrzej.
villain83 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) jo jo,Tutimy jsem taky zvažoval,nakonec se nerozhoupal,allround otloukánky,velmi dobrý,cocktail je pecka-je to Seiko ten origo řemen na cocktailech vůbec nevypadá zle,naopak...to na Sarb017 je podstatně hnusnější... Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem villain83
Chorche Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Krásné fotky, skvělá dvojice hodinek. Gratuluju!Na ty Tutimy jsem se díval každý den v prodejním vlákně, dokud se neprodaly, a přemýšlel, že je koupím. Ať dobře slouží! Tak pěkně nafotit bych je nedokázal Seika netřeba komentovat, ten cifr je magický. Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem Chorche
Návštěvník LukeD Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Já bych k těm fotkám prvně jmenovaných jen dodal, že Tutimy jsou opravdu mimořádně fotogenické. A to až do té míry, že na fotografiích působí, bohužel, výrazně lepším dojmem než v reálu. Alespoň na mne tedy tak působily. A jak to tady tak čtu, za chvíli se tohle vlákno stane zakládací listinou neoficiálního fanklubu "Na Tutimy jsem se chodil dívat každý den".
Kostra Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Sedí ti parádně a jsem rád, že dělají radost a jsou v rukou tak skvělého fotografa. Aspoň si budu moct nostalgicky užívat jejich fotky;-) No a koktejlky jsou prostě boží. Dohromady parádní dvojka.
matthias Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Všem díky, jsem rád, že se líbí. Ty Tutimy jsou nejen fotogenické, mě se hrozně líbí i v reálu. Jsou takové kompaktní, krásně se nosí...Čímž děkuji všem, kteří jste se na ně chodili dívat a z jakéhokoliv důvodu mi je tam nechali. K tomu origo řemenu Seiko - je pěkný, těm hodinkám sluší, jen je trochu nepoddajný (když to srovnám třeba s Liberty od Hirsche, ten byl hned od začátku měkoučký...). Nosit ho budu určitě, ale pořídím i něco světlejšího...
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Ty Tutimy ve mně vyvolávaj dojem hodinek, kde se snoubí taková ta surová toolovost s elegancí v celkem vyváženym podání. Když to ještě více převedu jinam, jako krásná holka v maskáčích Seika, ten cifr je bombovej a na tvejch pěknejch fotkách snad ještě lepší.Moc gratuluju, dobrá dvojka.
bohus76 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Tutimy jsem měl na hradišťském srazu na ruce a jsou parádní,velikost akorát pro ty mé párátka /čti ruce/.Mít střelivo,váhal bych.Jediné co mi tam trochu vadí,je ten den v týdnu.
Tomak Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Ta první fotka je hodně povedená, stejně jako oboje hodinky.
wadee Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Ja a oranzova farba sa nemame v laske, tak Tutimy by u mna nezakotvili nikdy, no ak by si sa chcel zbavit koktejliek, tak si spomen na mna. Su genialne
Návštěvník LukeD Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 A jak jsi, probůh, přišel na tu oranžovou barvu u Tutim? Jestli je tohle podle tebe oranžová, tak by mne zajímalo, co vidíš na semaforu, když ti svítí červená.
Chorche Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Čímž děkuji všem, kteří jste se na ně chodili dívat a z jakéhokoliv důvodu mi je tam nechali. Ty máš hodinky, my fanklub
wadee Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 A jak jsi, probůh, přišel na tu oranžovou barvu u Tutim? Jestli je tohle podle tebe oranžová, tak by mne zajímalo, co vidíš na semaforu, když ti svítí červená. Cervena je na semafore ta prva, vsak? Nazvime to kludne vyblednuta cervena (vintage). Lebo pod cervenou si predstavujem trochu (o dost) iny odtien. No podstata ostava, tento odtien, ci uz je to lososova, cervena alebo oranzova mi tam nereze a podstatne je, ze sa to paci matthiasovi, a nielen jemu
Daemonultimate Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Občas mám pocit že ty oranžový jsou na semaforu opravdu dvě.Bezva hoďky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se