Přejít na obsah

Seiko SUMO

ivan13

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

na 99,99 % som rozhodnutý pre Seiko SUMO ... ale ktoré???

Páčia sa mi všetky farby ciferníka, najviac asi oranžové SBDC005 ... ale aj čierne SBDC001   :lol2:

Keďže už mám Hamilton Khaki s čiernym ciferníkom, prikláňam sa k tým oranžovým. Aj keď neviem, či nebudú veľmi svietiť ...

Ale aby sme prišli k veci, neviete či sa dajú tie oranžové SBDC005 kúpiť s kovovým tahom?

A hlavne kde by sa dali zohnať.

Ďakujem

Odesláno

Jak mam rad oranz, tak v tomto pripade Modra !:))

Odesláno

Ak ich chceš len do vody, tak kľudne oranžové. Ale na bežné nosenie sa priklánam k modrým. Ťah musíš k oranžovým dokúpiť zvlášť.

Odesláno

Měl jsem modré a vypadaly skvěle. Prodal jsem je a koupil černé, ovšem s vyměněným hardlexem za safír se silnou antireflexní vrstvou laděnou do modra, takže mám takovou zvláštní kombinaci, která vypadá skvěle. Modré nebo černé, ani v jednom případě neuděláš chybu. Oranžové bych nebral.

Odesláno

Tak toto som nečakal, že ma budete odhovárať od oranžových  :eek:

Chcem ich na bežné nosenie a určite s kovovým tahom ... nemám veľmi chuť ho ešte dokupovať, keď som videl koľko stojí.

Takže som bol rozhodnutý, že ak tie oranžové nezoženiem na kovovom tahu, tak zoberiem čierne.

Nad modrými som ani moc neuvažoval ... ja som ich ešte naživo nevidel a tá modrá na fotkách nevyzerá až tak ako by som si predstavoval.

A teraz ste mi dali chrobáka do hlavy  :wallbash:

Odesláno

Mám také modré... Modrá není nijak křiklavá, spíš decentní, působí na sluníčku hodně pěkně. Oranžády jsou taky fajn, ale působí možná až moc "sportovně".

Odesláno

Souhlas

Odesláno

Asi půjdu proti proudu ale nedá mi to. Pro mě jsou to veselé a optimistické hodinky na sluníčkem rozpálenou pláž, teplý podvečer u grilu nebo posezení v zahradní hospůdce. Ať už je mám na tahu nebo na gumě tak mě prostě baví. Samozřejmě mám oranžové.

Odesláno

Ok ... ďakujem za názory, zoberiem čierne alebo modré.

Ešte jedna otázočka, nenakupoval už niekto u tohoto predajcu na ebay:

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-PROSPEX-SUMO-DIVERS-AUTOMATICO-SBDC001-200WR-/181583160584?pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item2a47332508

Cena je vynikajúca, DPH by sa nemala platiť, má 100% hodnotenie ... len za posledných 6 mesiacov nemá žiadny feedback!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...