tano Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ja to vidim kluci jinak a nezlob te se na mne. Rada Ocean 1 vydelava Gunterovi love a prave proto ji bude delat stale, nebo jeste nejakou dobu. A z techto bobuli pak muze si dovolit sve vlastni projekty. Nemam mu to za zle a chapu ho, nekdo ma reklamy, nekdo toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ke koupi Ocean one jsem byl mnohokrat nacaty az az, ale vzdy me odradilo to, ze to 'jsou' Rolady... Nevim proc, ale u pilotek mi to nevadi. U Oceanu jo. Byt jde o hodinky, za tu cenu, bezkonkurencni. Ale furt citim, ze jde vlastne 'o Rolady' a to me odradilo. Nehanim, jen rikam svuj nazor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ja to vidim kluci jinak a nezlob te se na mne. Rada Ocean 1 vydelava Gunterovi love a prave proto ji bude delat stale, nebo jeste nejakou dobu. A z techto bobuli pak muze si dovolit sve vlastni projekty. Nemam mu to za zle a chapu ho, nekdo ma reklamy, nekdo toto.Hele,je to mozny,ale decentne to upravuje a upravuje,az si zakaznici zvyknou a budou to kupovat nadale. Nebo v to chci verit a neco si nalhavam. Uvidime s dalsima kusama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tano, tady byla diskuze proč svébytný model označuje taky jako One. Nic víc. Proč valí Rolby je jasný už léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Hele,je to mozny,ale decentne to upravuje a upravuje,az si zakaznici zvyknou a budou to kupovat nadale. Nebo v to chci verit a neco si nalhavam. Uvidime s dalsima kusama. Jasny, ja se tesim na Tve GMT, snad vic jak Ty:)). Tano, tady byla diskuze proč svébytný model označuje taky jako One. Nic víc. Proč valí Rolby je jasný už léta... Ano, to nevim, priznam se:). Je mi to taky jedno, jestli je tam one, nebo two. Spis bych tam bral made in germany a ne swiss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jasny, ja se tesim na Tve GMT, snad vic jak Ty:)).Tomuhle never :-). Uz se nemuzu sam dockat. Ale blizi se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tomuhle never :-). Uz se nemuzu sam dockat. Ale blizi se to.Kdy cca? A fotit budeme, ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Kdy cca? A fotit budeme, ju?Hele,kdyz to vyjde,tak bych je mohl mit jeste letos. Kdyz to nepujde,tak posta a cca do 10.1.je budu mit ( prodejce nabizel i poslani a penize pozdeji,ale to me prijde z me strany nefer a nesouhlasil jsem ). A foceni je jasny,ja dojedu a ty fotis :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Hele,kdyz to vyjde,tak bych je mohl mit jeste letos. Kdyz to nepujde,tak posta a cca do 10.1.je budu mit ( prodejce nabizel i poslani a penize pozdeji,ale to me prijde z me strany nefer a nesouhlasil jsem ). A foceni je jasny,ja dojedu a ty fotis :-).Dojedu, ale ja a fotit, jsi srandista a to k vanocum patri:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Dojedu, ale ja a fotit, jsi srandista a to k vanocum patri:).Nejak to udelame. Ja jsem zvedav na ty tve nazivo. Foto me navnadilo. Domluvime se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Nejak to udelame. Ja jsem zvedav na ty tve nazivo. Foto me navnadilo. Domluvime se.Ok, to beru;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Kua kdyby to nebyly titanofky , tak už jsou doma. Jinak gratuluji Tano, užívej je a na škrábance se vybodni - jsou to tůly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Kua kdyby to nebyly titanofky , tak už jsou doma. Jinak gratuluji Tano, užívej je a na škrábance se vybodni - jsou to tůly.Tak to beru a diky. Zatim zadne dalsi nejsou. Libi se mi ten prosty nadech, nevim mam to rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Právě mi na FB přistálo novoroční přání od Steinhartů, tak vám ho sem přidám i s doplňujícím textem. To abyste věděli, že váše případné objednávky budou vyřizovány až po 11. 1. 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. "Das STEINHART-Team bedankt sich für ein fantastisches Jahr und wünscht allen schöne Feiertage und einen guten Start für 2016.Vom 24.12.2015 bis 06.01.2016 machen wir Betriebsferien. Bestellungen werden automatisch entgegen genommen, die Versandtätigkeiten werden aber erst am 11.01.2016 wieder aufgenommen. Wir bitten um Ihr Verständnis.The STEINHART team says thank you for yet another amazing year and wishes everyone happy holidays and a great start for 2016.The STEINHART team will be on holidays from December 24th 2015 until January 6th 2016. Orders will be accepted automatically, but dispatch will start January 11th 2016. We kindly ask you for your understanding." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Strouhanka:). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Hmmm, letos budou řízky obzvláště chutnat Přemýšlím, co by mi asi moje žena řekla, kdybych ji hodil do misky svoje Breitle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Hmmm, letos budou řízky obzvláště chutnat Přemýšlím, co by mi asi moje žena řekla, kdybych ji hodil do misky svoje Breitle Ona to nevi, odjela na hrob, tak jsem toho rychle vyuzil:). Pak vse nasypal zpatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Parádne fotky tano. Tie hodinky sú perfektné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Parádne fotky tano. Tie hodinky sú perfektné.Vsak mame stejne a koukam, ze mame i podobny svicko-svit:). Jojo, za ty penize fakt dobre kukacky, musim souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Tano: Tichá voda břehy mele Máte to pěkný, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se