Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

Spíš se divim jestli s tim maj úspěch zrovna v Rusku, jestli vůbec.

Ja se nedivim, rusakum se vzdy libi uchylarny :) , okazalost za kazdou cenu a nevkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se nedivim, rusakum se vzdy libi uchylarny :) , okazalost za kazdou cenu a nevkus.

o to se nepřu, úchylárny ano, ale úplně jiná liga. Zas na druhou stranu já se nedostanu k těm řadovejm, ten poslední měl UN ve zlatě jako pracovní a plovací hodinky. Ale ono se těch pár štajnů v tak rozlehlé zemi udá.

Odkaz ke komentáři

o to se nepřu, úchylárny ano, ale úplně jiná liga. Zas na druhou stranu já se nedostanu k těm řadovejm, ten poslední měl UN ve zlatě jako pracovní a plovací hodinky. Ale ono se těch pár štajnů v tak rozlehlé zemi udá.

Je to tak, oni radi jsou jina liga, jenze rusaka poznas i kdyby byl celej ze zlata. Jen doufam, ze Gunter nepujde timto smerem a je to jen jeho fin. bokovka.

Odkaz ke komentáři

MJ: neřešil jsem tu tulipánovou limitku pro rusko (tam je mi to celkem fuk, k těm se člověk nedostane), ale ty tři nové modely z předchozí strany.

Na druhou stranu, pokud jim zvýšení prodejů v Rusku pomůže k vývoji a výrobě 40 mm pouzdra na jedničkovou řadu oceánů, rád přimhouřím obě oči:-D

Upraveno uživatelem Kostra
Odkaz ke komentáři

No, ale Rusové zase nebudou až takoví šílenci - vzhledem k tomu, že jsou to všechno maximálně stokusové limitky a  Gintr to ještě posílá mezi smrtelníky. Si vezměte, že my jsme tady na fóru úplný mikrotrh a třicetikusovky se tady udají. A teď to srovnejte s širou Matkou Rusí + Gintrovy nepochybné vazby na Rusko a není schopen tu stovečku udat.

Odkaz ke komentáři

čo hovoríte novinkám Steinhartu ?

attachicon.gifSTEINHART SHARK 888.jpg

attachicon.gif6595472.jpg

attachicon.gifsteinhart-salamander.png

Tělo a ručky těch Salamanderů se mi líbí....cifr je děs.  Piloty ani Sharky mě neoslovily.

Upraveno uživatelem Lihard
Odkaz ke komentáři

No a co tedy nejaka chronomag limitka stajnu? Treba na zaklade O2 nebo tak neco

Poslední snaha o limitku se Steinhartem dopadla neslavně - po nadějném začátku se na nás výrobce vykašlal a ani nám to nebyl schopen sdělit, prostě přestal komunikovat. Musím říct, že i tohle (kromě napodobenin Rolexu) přispívá k mým nesymatiím k této značce, i když jjinak na ní samozřejmě lze vidět i mnoho pozitivního.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...