tano Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Spíš se divim jestli s tim maj úspěch zrovna v Rusku, jestli vůbec.Ja se nedivim, rusakum se vzdy libi uchylarny , okazalost za kazdou cenu a nevkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Ja se nedivim, rusakum se vzdy libi uchylarny , okazalost za kazdou cenu a nevkus.o to se nepřu, úchylárny ano, ale úplně jiná liga. Zas na druhou stranu já se nedostanu k těm řadovejm, ten poslední měl UN ve zlatě jako pracovní a plovací hodinky. Ale ono se těch pár štajnů v tak rozlehlé zemi udá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 o to se nepřu, úchylárny ano, ale úplně jiná liga. Zas na druhou stranu já se nedostanu k těm řadovejm, ten poslední měl UN ve zlatě jako pracovní a plovací hodinky. Ale ono se těch pár štajnů v tak rozlehlé zemi udá.Je to tak, oni radi jsou jina liga, jenze rusaka poznas i kdyby byl celej ze zlata. Jen doufam, ze Gunter nepujde timto smerem a je to jen jeho fin. bokovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) MJ: neřešil jsem tu tulipánovou limitku pro rusko (tam je mi to celkem fuk, k těm se člověk nedostane), ale ty tři nové modely z předchozí strany.Na druhou stranu, pokud jim zvýšení prodejů v Rusku pomůže k vývoji a výrobě 40 mm pouzdra na jedničkovou řadu oceánů, rád přimhouřím obě oči:-D Upraveno 17. února 2016 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 MJ: neřešil jsem tu tulipánovou limitku pro rusko (tam je mi to celkem fuk, k těm se člověk nedostane), ale ty tři nové modely z předchozí strany.ty z předchozí strany jsou taky pro watch.ru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No tak to jsem pak trdlo a neumím číst:-( V tom případě omluva, limitky ať si do matičky Rusy valí jaké chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Presne to som chcel podotknut. Ide evidentne o limitky alebo navrhy limitiek. Pochybujem, ze taketo nieco podobne bude zaradene do beznej produkcie. A uz vobec nie ako oficialny render s napisom Designet by Den7tis for watch.ru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Je to dle vkusu zadavatelů, to nehodnotím. Nicméně co hodnotit můžu je, co všechno ten Günther umí a kam až je schopen a se v individualizacích posunout. Je velmi flexibilní. A zpracování čísla limitky na dýnku Sharků je úplně perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No, ale Rusové zase nebudou až takoví šílenci - vzhledem k tomu, že jsou to všechno maximálně stokusové limitky a Gintr to ještě posílá mezi smrtelníky. Si vezměte, že my jsme tady na fóru úplný mikrotrh a třicetikusovky se tady udají. A teď to srovnejte s širou Matkou Rusí + Gintrovy nepochybné vazby na Rusko a není schopen tu stovečku udat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No a co tedy nejaka chronomag limitka stajnu? Treba na zaklade O2 nebo tak neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) čo hovoríte novinkám Steinhartu ? STEINHART SHARK 888.jpg6595472.jpgsteinhart-salamander.pngTělo a ručky těch Salamanderů se mi líbí....cifr je děs. Piloty ani Sharky mě neoslovily. Upraveno 17. února 2016 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 No a co tedy nejaka chronomag limitka stajnu? Treba na zaklade O2 nebo tak neco Poslední snaha o limitku se Steinhartem dopadla neslavně - po nadějném začátku se na nás výrobce vykašlal a ani nám to nebyl schopen sdělit, prostě přestal komunikovat. Musím říct, že i tohle (kromě napodobenin Rolexu) přispívá k mým nesymatiím k této značce, i když jjinak na ní samozřejmě lze vidět i mnoho pozitivního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Tak to te chapu. Skoda. Proletel jsem asi dvacet stran toho vlakna, ale ty obrazky uz jsou stare a nezobrazuji se mi. Nemel by nekdo fotku, jak vypadal posledni navrh? Jen tak pro zajimavost a klidne do sz. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 (upraveno) Mimochodem to vypada opravdu epesne Upraveno 18. února 2016 uživatelem Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Ty novinky krom sharku mě teda nenadchly . . . ty červené NAV to je volba asi pro fajnšmekry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Žeby nové Ocean 2? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2016 uživatelem ivlado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira S Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Vypadá to podezřele Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Seiko homage? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Podle strojku nejspíš ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Nic moc teda.. Viac foto tu: https://www.facebook.com/steinharttimepieces/photos_stream Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se