Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

Kucí, je tam i nějaký posun s tou keramikou? Co si pamatuje ze svých ex černých oceanů, tak to bylo často do šeda a čísla v lunetě nebyly zrovna etalon čitelnosti na slunci. Zamakal na tom Günther nějak nebo je to pořád stejná písnička?

A neříkali kluci v Chronoshopu, kdy se čeká další várka 39 mm pepsin?

Dnes jsem se tam zastavil a na krámě nyní jsou jen jedny 39GMT, čekající mezi 42kama

Jo, ty jsem mel tez v ruce. Jakej z nich mas dojem ty? Oproti tem 42?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucí, je tam i nějaký posun s tou keramikou? Co si pamatuje ze svých ex černých oceanů, tak to bylo často do šeda a čísla v lunetě nebyly zrovna etalon čitelnosti na slunci. Zamakal na tom Günther nějak nebo je to pořád stejná písnička?

Mě připadaji pěkně černý, včetně keramiky a pro oko jsou fakt hezčí, v tom rozměru jsou jaksi "plmotučný"

Jinak mi řikal, že 39 Pepsiny i Coly (jak řikal prodejce) už jsou objednaný a jestli si to pamatuju dobře, cca za tři týdny.

Odkaz ke komentáři

Pockej po "Baslu", pak se to rozjede i v chronoshopu (ted tam myslim jsou).

Odkaz ke komentáři

Pravdu díš... ja bych uvital treba i neco od omegy... :-)

Steinhart mám rád hlavně co se týče poměru ceny a kvality zpracování, ale tohle na můj vkus už docela přehání https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/gmt-ocean-1-blue-red-2.html

Mít v portfoliu vlastní produkce nějaký ten "homage" kousek, proti tomu nic nemám (sám mám ternosy), ale založit v podstatě celou poslední produkci jenom na R a navíc vobšlehnout, co se dá, ještě za tepla (hned potom, co R něco pustí ven), to už je trochu přespříliš.

Odkaz ke komentáři

Nejake video pro fandy, jestli tady uz bylo, pardon.

Otazka, ten kyklop, fakt zvetsuje vic, nebo se mi to zda?

Pak ty hrany na spone, to je take novinka? Pekne jsou, to je fakt.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

kuncák7: take mi to prijde s tim kyklopem, ale ta modra lumi nedela radost, zelenou mam radeji.

Odkaz ke komentáři

kuncák7: take mi to prijde s tim kyklopem, ale ta modra lumi nedela radost, zelenou mam radeji.

Hele je prijemna (a navic, podle me je namodrala, nekdo, kdo rozezna vic barev nez ja :-)), tak rekne, ze je zelena). A krasne sviti celou noc

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...