kuncák7 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Na me osobne to celkove pusobi moc nacancane, ani pro me nic, co bych nosil a zaujalo me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Nerozumím souvislosti ohledně 44... SS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 SS To snad nee, to by bylo fakt zu viel. Každopádně těchto limitek bude víc, ale podle mě ani jedna neni žádný šlágr, na to, že za to chtějí 1100e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Jsem zvědavý, jestli ostatní limitky budou mít úplně stejný finish strojku nebo si pohrajou i s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Oni k tomu přibalí propisku? Možná by mohli dát i samolepky, klíčenku a flashku, takhle to je takový neucelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Oni k tomu přibalí propisku? Možná by mohli dát i samolepky, klíčenku a flashku, takhle to je takový neucelený. Zapomněl si na tašku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Ocean 39 GMT Premium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Akorát to nejsou titanovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 ano to bude dilema brať 42mm titan alebo 39mm oceľ ? chcelo by to porovnanie naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tak kdy už plácnou tuhle lunetu i na Oceany 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Bral bych původní verzi bez GMT v 39mm. Ty by mohli udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Udělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Nové Nav B-Uhr 44 Gun Metal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Tak to vůbec nevypadá zle, ale bohužel pro mne to nic neznamená. Snad už je konečně napadne koupit třeba i u číňana pepsi nebo batman keramiku na gmtéčka. Jim to už tam někdo poraďte. Nebo i u toho korejce. To je už jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Ta úprava pouzdra nevypadá zle,ale ten datum a ručky ne. Velikost OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Jako zastánce data musím souhlasit s vrabym, není to ono. Bez data by to bylo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Mě tam to datum přímo nevadí, ale u stylovek, které se dávají na ruku občas to zbytečně přidává práci...Pokrok by byla šroubovací korunka, která svoji velikostí má tendenci občas o něco zavadit a tím by se zpevnila a taky by pak možná nemuseli v manuálu uvádět: No swimming, no shower... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Datumovka hruza, wr 30 rovnez. Skoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 (upraveno) Nešroubovací korunka není normálnímu wr ažtak na škodu. Dokonce ISO 6425 přímo neurčuje, zda má být korunka šroubovací a to jsme dokonce v segmentu potápek.Ta datumka je taková z nouze ctnost pro ty jako jsem já, hodinky bez data neeee Upraveno 25. března 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Demone, mel jsem to donedávna stejně nekompromisně nastavený. Teď mám dvoje no date a už si úplně jistej nejsem. Stejně jako pomalu přicházím na chuť nato hadrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se