Lubosnetusil Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 (upraveno) Ještě, že jsme v práci za jedno a stejně postižení Upraveno 2. července 2019 uživatelem Lubosnetusil
madmaxx Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Když včera tak lilo...tak dnes radši tuňáky ;-)
EpsteinBarr Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Prave riesim mensiu dilemu, co na otlkanie k Jadranu.Do vody jednoznacne Sinn U1. Bol som presvedceny, ze este SKX...alebo predsa len GS? A darth tuny sa akurat naseru...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Tak nevím, proč jsem si zase kupoval béčka
dtx Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Foto sice včerejší, ale na ruce pořád
lub Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 úsměvných 34mm - a přitom moje dlouhodobě nejvytíženější hodinky.
minimus80 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Na 5km vyklus pred obedom som zobral želvy, nech sa trocha natiahnu ked furt len kancldiving Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
Bells Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Jsem první kdo tady má nové Save The Ocean? Sorry za mizerné fotky, ten ciferník si zaslouží mnohem leší, chce to za denního světla, takže brzy udělám nápravu, zatím dvě rychlovky
siwi Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Takže to je to, co mělo přijít :-) Hezkypěkněéé. Gratuluju. Těším se na fotky na ruce. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
Bells Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Noo úplně původně taky ne, ale když je to léto, tak jsem nemohl odolat Todle je super hravé, letní divery jak vyšité a nemusím se starat o chod, což mi u takových hodinek v celku vyhovuje. Rád bych ještě nějakou vhodnou gumu, ale stejně modrou asi neseženu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se