ten blbej Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 To tyvago- moc moc pěkný ! Normálně bych je nepoznal. Vážně je ta první fotka ( teda spíš tapatalk ) úplně zabila.
Kalisport Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Zdravím kolegové! Mám na vás otázku i když nevím jestli to sem patří ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno včera mi přišly nové hodinky a já na netu objevil dvě různé verze. Jedny mají na ciferníku nápis Seiko logo prospex a nápis solar a ty druhé zase nápis Seiko nápis solar a nápis chronograph nevíte někdo proč tomu tak je? Já mám tedy ty stim logem prospex díky za pomoc přikládám foto
Nick06 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Skx007 velmi příjemné. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Michal93 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Skx007 velmi příjemné. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí TapatalkSuper tah na nich máš... ale tapatalk se ti na fotce taky pekne vyřádil :-D
Bells Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Zelené Velká paráda tohle, co víc k nim říct
wawrik Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Jasně, jsou mi malý.Už som ich tu videl, ale nestihol som napísať: VAU!
dr.sphinx Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Mě vintaze nelákají a vůbec se toho bojím, ale tady jsem prostě vzdorovat nedokazal. Cifr věk nezapře ale hodně dobrý, hezky chodí, oba rychloposuvy nádherně posouvají a 56KS pouzdro je podle mě hezčí než původní 44GS. Taky se mi dycky líbila dynka s polovinou textu servisního manuálu, a ten medailon může na dnešní standardy působit humpolacky, ale o to větší má kouzlo. A že to je monokok je jen taková třešnička na dortu. Edit: safra safra, že by si Suwa dala dobrovolně na medailon Daini blesk ... no nic. Nádherný jsou stejně Upraveno 20. března 2020 uživatelem dr.sphinx
Pivas Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Akurat dnes dosli :-)Gratuluji. Ja je mám asi týden a moc se mi líbí ,jen origo řemen jsem musel vyměnit .
Joe75 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Ty Zelenáče jsou geniální. Obvykle mi GS nic neříká, ale tento jednoduchý design je famózní.Co je to za model Maty? Jak se dostaly k Tobě?
villain83 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Kubo, ty KS jsou krásný, hlavně to pouzdro. Jenom si troufnu tvrdit, že ten medailon je tam nabastlenej.
wawrik Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Na základe čoho? Nerýpem, pýtam sa.
dr.sphinx Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Kubo, ty KS jsou krásný, hlavně to pouzdro. Jenom si troufnu tvrdit, že ten medailon je tam nabastlenej. Njn, mě to trklo až v momentu, kdy jsem postnul to dýnko a podíval se na to, do tý doby jsem byl hlavně rád, že tam nějaký medailon vůbec je. Taky jsem to tam pak rovnou příslušně zeditoval. To je past vedle pasti, ty vintáže. edit wawrik: jiná orientace a hlavně Daini blesk, ne Suwa vír nebo co to je. A možná je to vsazený nějak humpolácky, což moje nevintážní oko třeba tak dobře nepozná. Mělo by to vypadat takhle: Upraveno 20. března 2020 uživatelem dr.sphinx
LukeD Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Mě vintaze nelákají a vůbec se toho bojím, ale tady jsem prostě vzdorovat nedokazal. Cifr věk nezapře ale hodně dobrý, hezky chodí, oba rychloposuvy nádherně posouvají a 56KS pouzdro je podle mě hezčí než původní 44GS. Taky se mi dycky líbila dynka s polovinou textu servisního manuálu, a ten medailon může na dnešní standardy působit humpolacky, ale o to větší má kouzlo. A že to je monokok je jen taková třešnička na dortu. Jak jsi přišel na to, že se jedná o monokok? Pokud je mi známo, tak monokok vypadá poněkud jinak (viz přiložené foto). Už jen proto, že mám jedny monokok KS doma a ty mají na spodní straně napsáno "OPEN THRU GLASS". Ty tvé mají podle všeho klasické dýnko. Nebo mi něco uniká? Upraveno 21. března 2020 uživatelem LukeD
dr.sphinx Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Přišel jsem na to tak, že nemají klasické dýnko a musí se do nich zeshora, koneckonců tam ten nápis open thru glass... je taky. Na fotce by mělo být moje konkrétní pouzdro: Nedokážu posoudit, jestli tam to dýnko není jen nějak navařené a možná by se to pak přísně vzato za monokok nepovažovalo? Místo rešerše se ale pokusím jít si ještě chvíli schrupnout Link na článek od borca, co si do toho sám leze, týká se to 5626-7000, ale ten princip je tam stejný: https://adventuresinamateurwatchfettling.com/2018/04/08/king-seiko-5626-hi-beat/
Nick06 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Jak prosté . Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
lucid Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Jak jsi přišel na to, že se jedná o monokok? ....U Seiko řady 56xx to bylo zcela běžné, a to nejen u KS, ale třeba i u dostupnějších Lord Maticů (5606).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se