Radik Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 @Tobline, tys mi nasadil brouka do hlavy! Ve středu mi dorazily pilotky a říkal jsem si, že tolik spokojenosti mi snad žádný hodinky nepřinesly. No a pak se tu objevíš s těmahle rejnokama! Od tý doby se pořád vracím na Chronoshop a začínám počítat, jak na tom budu po výplatě v březnu. To je fakt na zblbnutí. Jinak měls nějakej extra důvod pročs nekoupil z Chronoshopu SRPF79K1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal: Super nazory a pohlad na "vec", klobuk dole, pane. Snad raz dospejem aj ja . A teda s cislom 50 sa pomaly zacinam kamaratit (navonok). Inside je to ale stale take ako kedysi EDIT: ked uz tu teoretizujem, tak aspon nejake Seiko na ruke Tak vybral jsi ty nejhezčí, gratulace, užívej Jinak nevím jestli je to na klobouk, nebo spíš na kazajku, ale funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 V 26. 2. 2021 v 18:40, DavidLC napsal: Japonec nakonec Celá řada LX je naprosto skvělá! Bohužel už je to jen pro opravdu ortodoxní fanoušky seika. Nicméně skvělé hodinky, užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) @Radik Po pravdě trochu mi hrabe z covidu a z omezení z něho plynoucích. Rád cestuji a už jsem musel zrušit dost plánů, některé dost důležité pro mne. Teď nakupuji více než obvykle, posledních pár měsíců, asi kompenzace. Když jsem viděl tyto Manty, nechtělo se mi čekat, vlastně jsem dělal preorder i v Japonsku. Líbilo se mi, že je to Japan verze a taky to dobrodružství nákupu tam je mnohem zábavnější, zkrátka jsem tam dlouho nic nekoupil a byla příležitost Pilotky máš moc pěkný, dost věrohodný, řekl bych. Já teď obdivuji GS a taky počítám a zvažuji, zda je to dobrý nápad Upraveno 27. února 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 @Toblin Nojo, tak to máme přesně opačně, já naopak cestuju nerad, takže tohle snáším r e l a t i v n ě dobře (čímž neříkám, že mě to n****e). Jo a dobrodružství zahraniční objednávky bych si taky raději odpustil No ale zase pak můžeš říct, že máš Japan verzi a to se počítá. Ono ani Chronoshop je teď nemá skladem, tak jsem zatím v klidu... zatím.... Tak uvidíme Jaký jsou jinak naživo? Z těch produktovek mi přijdou spíš do zelena, ale z videjí na Y-T mně zase vyznívají jako tmavě modrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) @Radik Kdepak, do zelena vůbec. Je to taková tmavá, námořnická modrá. Jako na mých fotkách, to celkem odpovídá. Ovšem za předpokladu, že se shodneme na tom, čemu říkáme modrá Co se týká safíru, řekl bych, že používají velmi progresivní vnitřní AR, páč i bez vnějšího AR se to sklo pod určitým úhlem úplně ztrácí. Upraveno 27. února 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Celá řada LX je naprosto skvělá! Bohužel už je to jen pro opravdu ortodoxní fanoušky seika. Nicméně skvělé hodinky, užívej si je! Díky, popravdě nebýt to dárek, nevím jestli bych se k nim "probojoval"... ale užívám Jen by to chtělo lepší fotky, jako ty tvé a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 9 hodinami, DavidLC napsal: Díky, popravdě nebýt to dárek, nevím jestli bych se k nim "probojoval"... ale užívám Jen by to chtělo lepší fotky, jako ty tvé a podobně Toblin: jsou fakt krásný! Díky za info, ale pěkně mě trápíš s tím AR si mě velmi potěšil na to se hodně těším..jako ostatně na všechno ostatní Tak snad za týden, dva dorazí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Daily beaters uz 6 let, neuveritelny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 @Spongebob Těšit se na něco nového je vlastně kolikrát mnohem lepší, než to mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 1 hodinou, Toblin napsal: @Spongebob Těšit se na něco nového je vlastně kolikrát mnohem lepší, než to mít Je to tak! Momentálně čekám asi na tři věcy z různých sfér..hodinky, litina na grill atd.. a všechno je to s dodávkou cca po týdnech tak mám těšící se měsíc a je to fakt super. Člověk si v týhle divný době musí udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Poledne jsem odfotit nestihl (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tiež to mám ako @DavidLC - nakonec Japonec. Obaja aj s trochou elektriky, ale zasa nie-až-tak-veľa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Sladěno a té jedničce to tam taky sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Pondelková pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se