blackhead Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 @blackhead ozaj pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 [mention=5259]blackhead[/mention] ozaj pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 12 hodinami, Spongebob napsal: Tuna fakt moc nemusim (jestli to jsou Tuna ) ale tyhle jsou fakt pěkný díky tomu zbarveni Jsou to tyhle , ale na sluníčku vypadají úplně jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Uz jsou zas na ruce, potvory. Jeste ze nemaji lumi, to bych si skoro mohl myslet, ze jsou jako definitivni nebo tak neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 jj, tie GS su znacne navykove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 6 minutami, EpsteinBarr napsal: jj, tie GS su znacne navykove... Je to tak. Pritom pred vstupem na forum jsem GS v podstate ani neznal, pak jsem to dlouho bral jako takovou libustku pro fajnsmekry, pak uz jsem to zacal nejak vic vnimat a sledovat a nakonec posledni dva roky nic jinyho ani nenosim (gecka neberu jako jinej oddil, ale jinej sport). A tyhle me fakt dostaly. Univerzaly v nejlepsim slova smyslu, snad jen ta zminena lumi by aspon symbolicky mohla byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Trošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Ja to mam tak ako niekde pisal @nickolas ked vymenil GS za Sinn na ruke. Zvykol som si na tieto sampan a snowflake, resp. GS divery... Ale nedalo mi to, vytiahol som zo suflika MM300 a jednoducho mam pocit, ako keby som si na ruku dal zavazie, tazke, velke, vysoke. Ved aj maju hadam zo stvrt kila. A co ma celkom stve, podobne to mam aj s antimagnetmi SBGR079 a zial, premyslam, ci nebudu musiet ist do sveta, kedze na ruke som ich nemal uz viac ako mesiac mozno. Od 2012, ked som kupil MM300 som bol celu dobu presvedceny, ze ak by mi mali ostat jedine hodinky, budu to MM300. No...nie som si isty tymto tvrdenim. Neviem, ci by to neboli prave snowflake. Dorasovane by vyzerali mozno este lepsie, WR maju 100, nieco na styl filo-boxera a jeho Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Ty antimagnety se mi vzdycky libily. Vsechny verze, svetly, tmavy (ty vic), baterka i automat. Co ni na nich nesedi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Total 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 (upraveno) před 14 minutami, warann napsal: Ty antimagnety se mi vzdycky libily. Vsechny verze, svetly, tmavy (ty vic), baterka i automat. Co ni na nich nesedi? Praveze su perfektne. Akurat po snow v titane na ruke posobi velko a tazko uz takmer vsetko ostatne. A poslednu dlhu dobu ma na hdinkach vyrusuje ich vyska. Pravdou je, ze este mozno pred rokom som si nevedel predstavit, ze budem preferovat nieco pod 44mm. A hla, 40-41 a vyska okolo 12 sa stalo idealom. A zapästie mam 21-22cm. Upraveno 9. června 2021 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Ja to mam tak ako niekde pisal @nickolas ked vymenil GS za Sinn na ruke. Zvykol som si na tieto sampan a snowflake, resp. GS divery... Ale nedalo mi to, vytiahol som zo suflika MM300 a jednoducho mam pocit, ako keby som si na ruku dal zavazie, tazke, velke, vysoke. Ved aj maju hadam zo stvrt kila. A co ma celkom stve, podobne to mam aj s antimagnetmi SBGR079 a zial, premyslam, ci nebudu musiet ist do sveta, kedze na ruke som ich nemal uz viac ako mesiac mozno. Od 2012, ked som kupil MM300 som bol celu dobu presvedceny, ze ak by mi mali ostat jedine hodinky, budu to MM300. No...nie som si isty tymto tvrdenim. Neviem, ci by to neboli prave snowflake. Dorasovane by vyzerali mozno este lepsie, WR maju 100, nieco na styl filo-boxera a jeho Rolex. Tak @filo-boxer a jeho Rolby jsou legendy Ale stejně je to zvláštní. Nosíš roky nějaké hodinky. Rozměry, tvary, váha, všechno ti sedí a ty hodinky miluješ. Nemáš důvod je měnit, jsi na ně zvyklý a za ty roky jsi s něma srostl. Pak nasadíš, vlastně z rozmaru, jakési pidižvýky, poloviční ve všech směrech a co nastane? Po první hodině, kdy ti přijdou směšně malý, se ti na zápěstí zabydlí takovým způsobem, že se nestačíš divit. Mám je den ode dne radši a radši! Dokonce i toho aligátora. Už mám objednaný tah, ale začínám se bát, jestli ho vlastně potřebuju. A vrátit se k hodinkám, které jsi pět let nosil jako OWG a které ti seděly jak prdel na hrnec je najednou téměř utrpení. Co to tvl je?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 U těch tvých GS to prostě budou dlouhý líbánky, ale všechno někdy skončí. Dojebany Sinny stejně pustis do světa jen jako charitativní aukci, tak je frkni do skříně, vyndej v září před pochodobehem a povíme si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Sinny zustavaji doma, ty nikdam nepudou ani omylem! Na Pochodobehu jeste udelaji paradni sluzbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Pravdu pravíš. Něco z oddělení předrevolučního zvelebování veřejného prostoru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 TICTAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 2 hodinami, xbraj19 napsal: TICTAC Super! Tady asi první, ne? Jaké jsou dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 @Chronopetr asi první. Jsou o trochu větší než Alpinisty, ale na ruce sedí perfektně (možná lépe než ti Alpinisti). Číselník je pecka, super šedý sunburst, aplikované indexy a aplikované logo. Škoda, že v nich není lepší strojek. Ten exteriér by si to zasloužil. Ale na druhou stranu, zase bude levný a bezproblémový servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se