Jan7 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Včera mi utekly, tak jsem si skočil do obchodu. Kyklop a korunka ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Krásný rovný pátek s funkčním závitem korunky všem Seikařům! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 @Jan7- super,velká gratulace, jsem rád, že si to rychle vyřešil! Sedí ti pěkné. @Chronopetr-co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Děkuji A počkej, až jim dám rýži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 59 minutami, Jan7 napsal: Včera mi utekly, tak jsem si skočil do obchodu. Kyklop a korunka ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naživo jsou ještě lepší, za mě jim fotka spíš ubírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Přezuto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 6 minutami, Pivas napsal: Pěkný Díky, ale je fakt, že moc fotit neumím. Tak to spíš kazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Nová baterka, takže na dalších cca 10let je klid. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Koscom za šest stovek? *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 @dr.sphinx Jestli to bylo na mě, tak Koscom ne. Nechával jsem ji měnit u Luboše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 V Koscomu za 8F chtěli, co jsem říkal. Jako nic proti, baterka se tam mění blbě, perpetual se nastavuje složitě a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Ufff! Ty jo, dochtore, nevim jak se na to tvarit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 (upraveno) @AndyAaron dělej že jsi to neviděl Ja se nepříjemné zážitky taky snažím vytlačit z mysli Upraveno 25. září 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Coe??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Starý Samuraje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se