M109 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 3 hodinami, prischera napsal: Normálně nedávám jednu fotku na dvě místa, dneska mi to snad prominete Sú fa-mó-zne! Bál som sa, že cifer nebude taký ako na vyladených fotkách od hodinkee, ale je úžasný. Cvakol by som tiež, ale keď odfotil pán fotograf, ja už nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 @prischeraJdu ti stalkovat fotovlákno, abych viděl pořádné fotky - už se těším na kalendář pro rok 2023, tyto tam chybět nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Piskový pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Ať si říká každý kdo chce co chce, ale tyhle sou dokonalý. Sám je mám od začátku měsíce ve verzi SRPG31K1 a ani na jeden den jsem je nedal z ruky. To se mi moc často nestává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 (upraveno) Sou to tu samé kolečkové, tak přidám jedny eletrické. edit: ...s reprákem. Upraveno 25. listopadu 2021 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 (upraveno) Dneska v práci s Landmastery se sedmi ručkami a neaktuálním datem (-: Upraveno 25. listopadu 2021 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Vcera,dnes i zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Tradiční kávová, to u nových hodinek musí být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Dnes je proste nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Právě vybírám hodinky které budu nosit bez přerušení příštích 30 dní. Zbytek sbírky zůstává zamčený v trezoru v jiném městě. Těžká volba, tyto se probojovaly do finále, pls. help! Je to vlastně takový falešný OWG pokus, zatím proběhlo první kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Sarb045 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Když už nám nasněžilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Před hodinou, shewcza napsal: Sarb045 OK, tak jo, už jsem je roky pořádně neponosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 před 3 hodinami, Waya03 napsal: Právě vybírám hodinky které budu nosit bez přerušení příštích 30 dní. Zbytek sbírky zůstává zamčený v trezoru v jiném městě. Těžká volba, tyto se probojovaly do finále, pls. help! Je to vlastně takový falešný OWG pokus, zatím proběhlo první kolo Ty černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 kua, sem pitomej, nebo i tady něco dost brutálně nesedí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Ať si říká každý kdo chce co chce, ale tyhle sou dokonalý. Sám je mám od začátku měsíce ve verzi SRPG31K1 a ani na jeden den jsem je nedal z ruky. To se mi moc často nestává.Souhlas Povedli seSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 @gargamel to takhle nemůžeš brát, když ty hodinky jsou evidentně foceny pod úhlem. Neříkám, že to nemůže být posunutý, ale tahle fotka rozhodně není průkazná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se