kaktusář Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října jako já to odkládal večer, neleželo to 24hod. podle mě ty hodnoty ukazují odchylku za 24hod. čili nikoli -13 , ale -8 a to celkem vychází, protože by to jinak za noc udělalo těch +7, takže nula vod nuly pojde. zůstal jsem stále na těch -8 ale můžu se mejlit, matika a logika mi nikdy nešla dokonce z elektrotechniky jsem měl první čtyřku v životě (na stavárně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října +2s / 0,5 roku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října MM300 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 13 hodinami, Vit napsal: Ano, nějaké povídání ZDE. Moc díky kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 13 hodinami, bohus76 napsal: Je to Hirsch Leaf ( dědku ) Díky lopatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Dostaneš do řepy, dědku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Užijte si prodloužený víkend pánové a dámy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října V 24. 10. 2024 v 8:49, geometr napsal: +2s / 0,5 roku: -1s/0,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 7 hodinami, dykmore napsal: -1s/0,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se