Bells Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Ta zubatice je výborná, todle se vážně povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Chtělo by to ještě nějaký zubatý řemen od Spinacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 O ničem takovém nevím Ne samozřejmě by to k tomu asi šlo, pokud už by to na druhou stranu nebylo už moc, kdo ví, ale zkusit se má všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Otloukánky pro radost...Joo ta luneta je super Jardo. Fakt povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Joo ta luneta je super Jardo. Fakt povedené. Dík, fakt mě baví Toto je zatím jen tak cvičně na SKX007, ale půjde pak na SKX171. Jen se musí vrátit od hodináře a ten nějak nestíhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Se nedivím, ty hodinky vypadají úplně jinak, mnohem lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Z čeho je to luneta? Vypadá to perfektně. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) Ta je koupená originál na SKX. Dělá to Krzystof z Polska. Hledej na eBay "bezel skx shark mod". Kromě toho dělá ještě Tsunami a ještě asi jeden druh podobný originálu, jen s výraznějšími zoubky bez drážky. Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jdu to omrknout. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Schválně jsem si to vyhledal taky, když už jsi to sem hodil a musím říct, že díky těm lunetám mám opět chuť si už počtvrté pořídit SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Je to perfektní věc. Ráno se vzbudíš, mrkneš na hodinky, na sbírku lunet, jednu si vybereš, vyměníš a jdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Novej titanovej přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 ......po preventivnej servisnej kure u pana hodinara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Nový přírustek do SeikoMonster sbírky - konečně jsem sehnal bratříčka k mým oranžádám Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 ....tie monštra by som si rad vyskušal a pačia sa mi aj stare aj nove a asi žiadna farba by mi nevadila......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 dnes jsem po dlouhé době vyvětral rytíře..často přemýšlím, když už je skoro nenosím, že bych je prodal koupil zase něco jinýho. ale pak mi dojde, že takhle pěkný potápky za podobný prachy už nikdy neseženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 SARBy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 dnes jsem po dlouhé době vyvětral rytíře..často přemýšlím, když už je skoro nenosím, že bych je prodal koupil zase něco jinýho. ale pak mi dojde, že takhle pěkný potápky za podobný prachy už nikdy neseženu. IMG_6001.JPGJe fajn je po delsi dobe videt :-) ja tim, ze jsem si je podruhe koupil v kinetic verzi, tak me to nuti nosit je casteji, abych je dotahl.. A vzdycky si pak rikam, co me to furt nuti koukat na nove hodinky, co mi vlastne muzou nabidnout vic... A vzdy se na chvilku uklidnim... Na chvilku... :-) ... Stejne jedina jistota pred chronobundusem je prazdne konto... Coz je nastesti muj aktualni pripad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 No, prázdné konto moje jistota není Chci něco nového, konto na hodinky je prázdné, a proto jsem se rozhodl prodat Igeny + SNZG13. Akorát kvůli půlroční lhůtě pro nováčky nemůžu zatím dávat inzeráty, což mě naštěstí nějak brzdí Chronobundus se u mě pomalu ale jistě začíná rozvíjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Jestli ještě prodáváš Igeny, napiš mi SZ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se