AndyAaron Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Andy tie SEIKÁ boli fajnové, už si ich predal ? čo to bolo za typ ?Tie si menil na ETERNY ?Tohle byly Seiko SNKN37 ze serie Recraft. Strojek zakladni 7s26, ale slapaly pekne. Byly fajn, ale uz dost velke, tusim 44mm. Prodal jsem je loni na podzim tu na foru.Eterny jsou 40mm, tak jsou snesitelnejsi. A hlavne kvalitou i cenou jinde. I kdyz i ty Seika mely svoje caro a dalo se s nema vyblbnout. Tady par fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Dakujem, fakt pekné, škoda že až také veľké. A fotky máš super ako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Stříbrňáky jsem vyměnil za želvičky a hurá na jedno polotmavé... 20160602_194944.jpgJardo jak to teda dopadlo s těmito želvičkami? Jsou původní? Skoro abych si na víkend do Tábora taky vzal želvy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 ... Jsou původní? ...Nejsou samozřejmě. Akorát se s Italkou domlouvám, zda mi vrátí 50% ceny a nechám si je, nebo ji je vrátím. Podle všeho hodinář, u kterého byly na servis, udělal prasárnu a buď vyměnil díly nebo celé hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Nejsou samozřejmě. Akorát se s Italkou domlouvám, zda mi vrátí 50% ceny a nechám si je, nebo ji je vrátím. Podle všeho hodinář, u kterého byly na servis, udělal prasárnu a buď vyměnil díly nebo celé hodinky...Skoda Jardo, drzel jsem palce. Tak snad aspon vrati pulku cashe a budes si je moct nechat, jsou pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Společně s 7002 chytáme inspiraci na víkendové kulinaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Perfektní univerzálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Cerne koktejlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Krásné! Akorát si nejsem moc jistý tím kamenem v korunce... Hodně mě dostávají v bílém s modrými ručkami, pokud se jedná o stejný model, jen jinou barevnou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ale ono to k sobe nejak pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ahoj , tohle je Boeing 737 NG patřící KLM . To je pěknej mazlik ale Já měl taky ,,leteckej den" :D Ale new nato, docela jim sedí ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Přesnost 1 vteřina do plusu ... ale za 48 hodin! ... a jsou modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Obednal sem si ze Singapuru levna chrona od seika.Svou velikosti a vahou sou prijemne nositelny jen ten tah co je k nim nic moc takovy plechovy chrastidlo ale na natu je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 zatím žádné (včerejší fotka a v chodu byly jen SKX011) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Náš ještěpták - domácí strážce - s mýma novýma.Jak se Vám líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Máš hezkého ptáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Náš ještěpták - domácí strážce - s mýma novýma.Jak se Vám líbí?Líběj. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Dnes SNJ017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Všechna slova kritiky, která jsem na adresu jubilee kdy řekl, beru zpět. Je skvělej!Jinak celý víkend 7002 a tady s hafanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se