nooski Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Mě na pětky navnadily fotky siwiho. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Konečně dorazily.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Dnes dorazilo nové nato, tak po delší době Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Mě na pětky navnadily fotky siwiho. :-)Jo jo.. siwiho fotky už tady navnadily víc lidí na víc hodinek. A u tebe to nebude jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Svatoslav: díky Pánové, u mě za to může taky siwi! Jak o tom přemýšlím, neměl by nám uhradit aspoň nějaké procento ze vzniklé "škody"? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Dobrej nápad, ale aby se to nakonec neotočilo proti nám. Je teda fakt, že jsem u siwiho obdivoval Breitling SO, DA34, Steinhart pětistovky, teď ty Seika a možná bych to uhrál i na Aquaracery, ač mám jiný To už by něco hodilo.A co vím, tak Radik má dost podobnej seznam hodinek, co měl, nebo má a byly k vidění u siwiho. Upraveno 19. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Ok, sepíšem žalobu. Snad bude rozumný a vyrovnáme se mimosoudně. Je to prapůvodce nákazy. Něco jako když vědomě šíříš AIDS. Je to uličník a za to by měl platit. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) No a neměli by sme obepsat i ostatní, infikovaný ? Upraveno 19. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 A co máte na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Si chcem ještě trochu potlachat a zarejpat, než nám to tady zavřou, no. Všude samá regulace kua. Shewcza, hoď sem nějakou, hezkou fotku, než nás zatknou.Mě ty Seika ještě furt nepřišly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 jedna z dovolené a vlastně i poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 MíraMíra: hezkou nevím, ale něco sem hodím, aby naše jednání bylo legitimní. Snad už tady tato fotka není, to bych dostal rovnou křeslo. Dobrou noc chlapci a děvčata, zítra ve tři vstávám :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 to byly pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Někdo mě tu volal? Tak hlavně, že máte ten svůj chronobundus na koho svést, že jo Tady máte za trest další fotku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Dneska na ruce jen chvilku, ale zítra jdou se mnou na šichtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Pekny to mate chlapci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Rychlocvak ve výtahu při prchání z roboty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jj, nejsou fleky jako fleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se