xvoloda Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Tak tak Ty máš ale klenuty safír že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Taky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 To je kytiček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 gmt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 pred dvouma hodinama a vcul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Ty máš ale klenuty safír že ? Dobre vidíš súdruh.Viem, že to nie je cosher, ale zatiaľ sa to meniť nechystám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 MM na tire tread. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 @beeman tvl zas nemusis fsecko modovat. Zrovna takovej peknej a celkem raritni kousek... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 @beeman?: tím matovákem jsi to totálně zabil... ale snad to půjde spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 kdyz jsem se do nich pustil, tak jsem zjistil, ze je musim rozebrat na soucastky, pac byly total zahnuseny a to uplne vsude ;-)a bohuzel vlozka je v takovem stavu, ze kdyz jsem je jakztakz zJeronimoval, tak jsem uz ji nechtel davat zpatky. Mam ji ofc odlozenou, ale shanim a budu shanet puvodni origo, kterou tam pak vrznu, prozatim jsem tam soupnul vlozku, co jsem mel pripravenou pro skx007 @beeman tvl zas nemusis fsecko modovat. Zrovna takovej peknej a celkem raritni kousek... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 to jenom tak divne vypada na fotkach, vzal jsem to jenom houbickou na nadobi ;-)v realu je to uplne v pohode :-) @beeman?: tím matovákem jsi to totálně zabil... ale snad to půjde spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Dnes chrono... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Arnie rok 1986 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 setrim origo vlozku a nemuzu si pomoct, me se takhle libi ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Sluší jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Dneska 637.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) setrim origo vlozku a nemuzu si pomoct, me se takhle libi ;-) z eteruJo, taky se mi to líbí. Upraveno 10. května 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) OT, žádná GS nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. května 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se