Skopky-Sonny Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Japonský Explorery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Jsou prostě pěkný i v neděli dopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 čekačka na oběd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Ja uz necekam svatecni obed mnam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Relax Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 (upraveno) Tak do třetice doma a tentokrát už snad napořád ;-) Upraveno 30. září 2018 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Cely víkend na ruce mini zelvy. První PADIny co mám a moc se mi líbí. Jen jsem je musel malinko upravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Cely víkend na ruce mini zelvy. První PADIny co mám a moc se mi líbí. Jen jsem je musel malinko upravit. další odvážlivec, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Na dovolený tradičně s PADI želvami, to už asi nejde jinak.A tentokrát i s Prospex plážovým vybavením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Od soumraku do úsvitu... řekl by Tarrantino Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Moc pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Dneska něco menšího... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Stále malé zelvicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Dneska něco menšího... IMG_20181004_075806-01-1024x748.jpegTy vypadjí parádně, hlavně ten cifr v kombinaci s day date a Kanji má koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ty vypadjí parádně, hlavně ten cifr v kombinaci s day date a Kanji má koule.Pro mě to byla neodolatelná kombinace. Navíc ten ciferník je z každého úhlu jiný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Škoda jen malé velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ten pipik dole ma co vyjadrovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 6139 "Blue Pogue" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Pro Shaggy: je to single Quartz logo. https://www.thewatchsite.com/12-reference-articles-faq-model-guides/137-seiko-logo-dictionary.html#/topics/137 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Tento jednoduchý černý textil mi příjde jako ideální obutí na podzim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 NATO king :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se