V1tus Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 (upraveno) Moje první automaty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. dubna 2019 uživatelem V1tus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 moje jedine automaty na orave priamo z velkeho choca :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) moje jedine automaty na orave priamo z velkeho choca :-)DSCN6656.JPGTak to mi vidíš rovno do okien smerom na juh. Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Tak to mi vidíš rovno do okien smerom na juh. v krasnom kraji byvas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Jde se na oběd :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 dnes male oranzove ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Ty jsou boží :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Phoenix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Tak jsem si koupil poprvé seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Ta modrá je krásná. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Jojo, modrá je nádherná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) Tak jsem si koupil poprvé seika Počkej počkej, jestli Grand Seiko = navoněnej shit, potom teda Seiko = ..., ne? Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Počkej počkej, jestli Grand Seiko = navoněnej shit, potom teda Seiko= ..., ne? Hele jednou mi to dat sežrat stačilo ale popravdě to vidím na nějaký Gska v budoucnosti ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Já vim, sorry, opakovaný vtip... Jinak mi taky přišly bejt celkem kouzelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Hele jednou mi to dat sežrat stačilo ale popravdě to vidím na nějaký Gska v budoucnosti )Kdo jednou zkusil, ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Hele jednou mi to dat sežrat stačilo ale popravdě to vidím na nějaký Gska v budoucnosti )Taková krásná GS Ti chlape prošla rukama ...ale je fajn vidět, že nabíráš vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Já dnes plocháče... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Kážu Pepsi, piju vodu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se