ismit Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Dnes Presage, na kůži mě bavěj konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jj, to bude to samy, dikZase nic, shewczo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 GSTa žlutá je šílená (ber to v dobrém), díval jsem se dobře, že sklo je zarovno s lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Ta žlutá je šílená (ber to v dobrém), díval jsem se dobře, že sklo je zarovno s lunetou?Ano, zarovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Hodinky vypadají celkem masivně, i na výšku, tak by to možná nebylo marné, ale co už. Korunka je na dobrém místě, vypadá to i fajn.Gratuluji k nové radosti, ty určo nepůjde přehlídnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Hodinky vypadají celkem masivně, i na výšku, tak by to možná nebylo marné, ale co už. Korunka je na dobrém místě, vypadá to i fajn.Gratuluji k nové radosti, ty určo nepůjde přehlídnout Na vysku pisou ze maji 13mm, nekde pisou 14, asi to budu muset premerit , diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Zase nic, shewczo No jo no. Neměl bych s tím problém, kdybych za dvojku koupil jinou, ale takhle s tím problém mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Nesmrtelné SEIKO UFO :-) ten vzhled nikdy nezestárne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Dnes večer, zítra ráno a v sobotu odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Celý týden jen Alpinisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Divers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 DiversNádherné jsou, gratulace veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Nádherné jsou, gratulace veliká.Dik, taky bys mel konecne zkusit GS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Dik, taky bys mel konecne zkusit GS! Jen co se nabažím PAMů, tak asi nějaké zkusím, je to ostuda skoro 10 let na fóru a žádné GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 DiversDobre ty. Tyhle a GMTcka v quartzu jsou GS co by me nejvic lakaly. Kde jsi je bral? Sere me, ze je to model je pro asijskej trh. A co rikas na velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 GSHele ty jsou fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Divers to je hned nieco ine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Ty divery od GS mě bavej, jsou udělaný tak, že vytvářej dramatickej dojem a to je paráda. Čistý emoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 No ja nevim jestli je to jen pro asijskej trh, us dealer mi to rikal, ale nasel jsem je v UK i v DE, tak nevim co je to za distribuci: https://www.seikoboutique.co.uk/grand-seiko-quartz-diver-s-sbgx339.htmlhttps://shop.juwelier-boehnlein.de/grand-seiko-limitierte-edition-800stuck-sbgx339.html Ja je vydrazil v privagte aukci. Velikost je ok, hlavne na remenech, na tahu uz je to poradnej kus zeleza. Do grand seiko vlakna jsem nadal odkaz na WUS, kde je hodne fotek v porovnani s jinymi kousky, tady https://forums.watchuseek.com/f642/sbgx337-quartz-diver-4979889.html diky! Dobre ty. Tyhle a GMTcka v quartzu jsou GS co by me nejvic lakaly. Kde jsi je bral? Sere me, ze je to model je pro asijskej trh. A co rikas na velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Diky!Hele ty jsou fakt pěkný! to je hned nieco ine.. Ty divery od GS mě bavej, jsou udělaný tak, že vytvářej dramatickej dojem a to je paráda. Čistý emoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se