petroniuzz Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 A taky pár tlačítek/korunek Jj, to je dáno kalibrem no, dělat fejkový tlačítko je blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jj, to je dáno kalibrem no, dělat fejkový tlačítko je blbost. Když už jsme to tak rozebrali, dovolím si sdílet jednu fotku z instagramu k porovnání. Vlevo jedna z reedic (nesprávně se reedice mezi fanoušky nazývají Seiko Ripley, ačkoliv nejde o originál z roku 1983) a vpravo originál s tlačítkem a korunkou navíc. Hezký pátek Seikaři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Hodinky pěkný, škoda jen toho nuznýho strojku co do nich dávají, ten 24h sub-dial je podle mě úplně k ničemu. Taky kvůli tomu jsem svoje Giugiara prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 ...tady je další barevná kombinace. Mě asi nejvíc překvapil ten chatrnej tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Hodinky pěkný, škoda jen toho nuznýho strojku co do nich dávají, ten 24h sub-dial je podle mě úplně k ničemu. Taky kvůli tomu jsem svoje Giugiara prodal. Musím ti dát za pravdu, 24 hod. subčíselník je k ničemu. Jediné k čemu mě napadá, že by mohl sloužit je seřizování data u mechanických hodinek, což ale u quartzu smysl nedává. Možná mi jeho smysl tady někdo vysvětlí. Nicméně tyhle hodinky jsou pro mě designová lahůdka. Jsem fanoušek filmu Vetřelec, potažmo Vetřelci (1986) a miluji trilogii Návrat do budoucnosti, což mi tyhle hodinky spojují - Giugiaro (a rodičů první zápaďácký auto byl Golf) a tak jsem tyhle hodinky prostě musel mít. Ten tah se sice chová jako u Casio hodinek za 2k, nicméně vypadá naprosto ultimátně a je zřejmé, že ho navrhoval automobilový designér. A ten broušený číselník... Boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Asi mi něco uniká, ale proč by 24hodinový ciferník nedával u quartzu smysl při nařizování data? I tam je přeci potřeba zajistit, aby se datum překlápělo o půlnci a ne v poledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Asi mi něco uniká, ale proč by 24hodinový ciferník nedával u quartzu smysl při nařizování data? I tam je přeci potřeba zajistit, aby se datum překlápělo o půlnci a ne v poledne.To máš pravdu. Já to bral tak, že u quartzu nenařizuji datum tak často jako u mechanických hodinek, protože se nezastaví když je na den, dva odložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 To je samozřejmě fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Sou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Jednou jedna osoba (která sice o hodinkách moc neví, za to ví, co je Rolex a co znamená machrefekt) na fcb chronomagu prohlásila, že Seika jsou tak do Dacie. No...já vůči rumunským vozům předsudky nemám, ale vím o lepším kombu! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Po 100 rokoch vlakom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Novy prirustek Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Diky, jednickove monstra jsem nazivo videl dnes poprve a dostalo me kolik parady umi udelat seiko za malo penez. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_1980 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Moje obľúbené SBDC051. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Arnie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 ...tady je další barevná kombinace. Mě asi nejvíc překvapil ten chatrnej tahNevím jaký tah mají tyhle, ale původní tah je super - trochu jsem se ho bál, ale moc se mi líbí- působí bytelně a ani se nehne. (Fotka starší). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se