Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dlouho sem nemel z hodinek tak velikou radost jako z techto. Tady nepreskocila jiskra, ale rovnou vyboj, jako kdyz nechate zvednutou korbu na Tatre pod dratama VVN :-).

Slušnej podšálek. Asi to vůbec nesvítí, že?

Odesláno

Tyhle pětky mě kurevsky ba! :D

#madeinjapan

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Dlouho sem nemel z hodinek tak velikou radost jako z techto. Tady nepreskocila jiskra, ale rovnou vyboj, jako kdyz nechate zvednutou korbu na Tatre pod dratama VVN :-).

Možno sú to tie moje a doputovali až k Tebe. Ani neviem, prečo som ich predal. Svietia asi viac, než hocičo iné, čo mi prešlo rukami.

edit: pozerám, že som im aj minirecenziu robil

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/88790-srp653-prospex-minirecenzia/

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Slušnej podšálek. Asi to vůbec nesvítí, že?

Svítí to, jak se na Seiko sluší a patří :-).

Možno sú to tie moje a doputovali až k Tebe. Ani neviem, prečo som ich predal. Svietia asi viac, než hocičo iné, čo mi prešlo rukami.

........

edit: pozerám, že som im aj minirecenziu robil

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/88790-srp653-prospex-minirecenzia/

Super! Budu tedy pokračovat s fotkama ve Tvém vlákně....

Odesláno

Jsem moc rád, že skončili u Tebe, protože tam dlouho vydrží.

Ne, ne ... nejsou to ty Tvoje, já jsem tyto kupoval nové a tyto mají cca 3 mšsíce. Tvoje recenze byla super, hlavně krásné fotky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...