Ali3 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Bezva chlapík :-) Díky moc za ochotu, trpělivost, za vše. :-) Doporučuji a snad brzy opět využiji Tvých služeb.
revue gt Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Musím nejen Longovi poděkovat za příjemnou schůzku a pokec o práci,výrobě.Hlavně ale o krásný výrobek,děkuji Roman
Frantik Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Super obchod a servis. A hlavne dekuje moje budoucí manželka
Sabbath Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Přídávám se k zástupu spokojených chronokolegů. S těží napsat něco nového, holt Longova reputace mluví za vše. Na zakázku mi vyrobil zásnubní prsten a celý proces od návrhu až po dodání byl jedna velká radost. Rychlá komunikace, osobní přístup a hlavně špičkově odvedená práce. Děkuji Míro, bylo mi ctí.
tommasini Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Asi nepřekvapím, když Míru budu chválit, že obchod s ním byl na jedničku. Bezva komunikace a vždy příjemný pokec. Díky moc. Tom
j.ocvirk Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Taky bych se rád přidal. Mira je opravdu ochotny a vstřícný člověk. Je to radost sním cokoli řešit!
A_J Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Rychlá a bezproblémová domluva a příjemný pokec jako bonus, doporučuji .
dlubix Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Vše, ostatně dle očekávání, na jedničku s hvězdičkou Vřele doporučuji.
vietor007 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Komunikacia, dohoda, hodinky, pokec vsetko na vybornu. Dakujem.
Cyber Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Znám Longa snad deset let a všechny obchody vždycky proběhly na jedničku. Takže vřele doporučuji !!! A omlouvám se, že to píšu až teď, po těch letech...
beeman Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Je to frajer, tesim se na priste :-)
kubas Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Vse jak ma být, Mira je fajn chlap, tesim se zas nekdy priste!!
blam Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Diky Miroj za super obchod. Gentleman fora jak se patri. Doporucuji
Petr.S Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Dnes jsem měl tu čest po prvé a hned říkám, že si to rád kdykoliv zopakuji. Perfektní ve všech směrech. Za mě velká spokojenost a ještě jednou díky Míro.
stosi Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Za sebou mám druhý nehodinkový obchod s Longem. A jako obvykle - Mírův standart (čti "nadstandartní komunikace, ochota a vstřícnost ve všech směrech"). Díky a těším se zase někdy.
Moty Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Už nevím jak dlouho se známe a kolik obchodů jsme spolu udělali, ale v čem je jistota, že od Míry to je dycky košér a že když potřebujete pořešit svatební, narozeninový nebo vánoční dárek tak šáhne do šufliku a vytáhne nějakej skvost díky a velké Doporučení:-)
miroslav zub Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Skvělá komunikace, preciznost, rychlost. Víc snad dodat nejde. Díky Mirku
jankoxxx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 manzelka po rozbaleni uronila slzicku. to je na nezaplatenie! vdaka Mira
prischera Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Žena před lety ztratila jednu náušnici, kterou od mě dostala k narození první dcery. Míra se ochotně ujal výroby nového páru podle té zbývající a tu jednu chuděru předělal na závěs. To vše dokázal v naprosto šibeničním termínu, za super cenu a s příjemným pokecem. A já mám díky tomu kladné body . Díky moc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se