Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Bezva chlapík :-) Díky moc za ochotu, trpělivost, za vše. :-) Doporučuji a snad brzy opět využiji Tvých služeb.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Přídávám se k zástupu spokojených chronokolegů. S těží napsat něco nového, holt Longova reputace mluví za vše. Na zakázku mi vyrobil zásnubní prsten a celý proces od návrhu až po dodání byl jedna velká radost. Rychlá komunikace, osobní přístup a hlavně špičkově odvedená práce. Děkuji Míro, bylo mi ctí.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Znám Longa snad deset let a všechny obchody vždycky proběhly na jedničku. Takže vřele doporučuji !!! A omlouvám se, že to píšu až teď, po těch letech...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem měl tu čest po prvé a hned říkám, že si to rád kdykoliv zopakuji. Perfektní ve všech směrech. Za mě velká spokojenost a ještě jednou díky Míro.

Odesláno

Za sebou mám druhý nehodinkový obchod s Longem. A jako obvykle - Mírův standart (čti "nadstandartní komunikace, ochota a vstřícnost ve všech směrech"). Díky a těším se zase někdy.

Odesláno

Už nevím jak dlouho se známe a kolik obchodů jsme spolu udělali, ale v čem je jistota, že od Míry to je dycky košér a že když potřebujete pořešit svatební, narozeninový nebo vánoční dárek tak šáhne do šufliku a vytáhne nějakej skvost

díky a velké Doporučení:-)

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Žena před lety ztratila jednu náušnici, kterou od mě dostala k narození první dcery. Míra se ochotně ujal výroby nového páru podle té zbývající a tu jednu chuděru předělal na závěs. To vše dokázal v naprosto šibeničním termínu, za super cenu a s příjemným pokecem. A já mám díky tomu kladné body :). Díky moc!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...