michael99 Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 To osvetleni ciferniku je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 chtel jsem cisty prehledny cifernik a nakonec nasel Momentum Atlas 44mm day-date, titan, safir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Úplně jsem na ně zapoměl. Po půl roce udělaly + 5 sec. Musím se podívat dovnitř co tam tepe za srdíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Myslím, že by tam mohla být Miyota OS10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 (upraveno) Casio ERA110. Otlounkánky na lítačku.Velikost 47mm, ale sedí dobře. Upraveno 28. října 2019 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Škoda absence podsvícení jinak bych měl modrou verzi již doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Nějaká blikačka by se pravda hodila. Modré jsem měl na ruce taky. Hezké, ale ty černé mají podle mě trochu větší šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 V 7. 10. 2019 v 21:34, rimidalvlark napsal: Úplně jsem na ně zapoměl. Po půl roce udělaly + 5 sec. Musím se podívat dovnitř co tam tepe za srdíčko.Možná je tam 0S 20. Měl jsem ji v několika kouscích a vždy se jednalo o spolehlivý a přesný stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 nemohl jsem si dnes pomoct, se mi libej no z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Ratio ll freediver profesional. Za 69 euro pěkné hodinky, tiká tam snad něco od Seika. Vteřinovka skáče po indexech. Šroubovací korunka, nerez pouzdro, safír, bez korunky 43 mm průměr. Gumový řemínek je strašně dlouhý a tuhý, vyměnil jsem ho za hadr. Krásná lumi, která vydrží celou noc. Koupil jsem je ze zvědavosti a jsem překvapen poměrně kvalitním zpracováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Dobrý,kde se dají koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 https://www.creationwatches.com/products/ratio-watches-431/Tady jsem je koupil, mají jich více druhů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 V 9. 1. 2020 v 15:04, Heini napsal: Ratio ll freediver profesional. Za 69 euro pěkné hodinky, tiká tam snad něco od Seika. Vteřinovka skáče po indexech. Šroubovací korunka, nerez pouzdro, safír, bez korunky 43 mm průměr. Gumový řemínek je strašně dlouhý a tuhý, vyměnil jsem ho za hadr. Krásná lumi, která vydrží celou noc. Koupil jsem je ze zvědavosti a jsem překvapen poměrně kvalitním zpracováním. díky za info!já se shodou okolností o svátcích koukal na ty s day date na tahu a vážně uvažuju, že je vyzkouším. nic jsem se o nich nedočetl, jen na ofiko stránkách..no..je to taková všehochuť - cifr seiko, luneta citizen.. nicméně takhle z fotek se mi překvapivě docela líběj.strojek je obyč nejlevněší seiko, proč ne, ale zase safír...no a jestli ta lumi je ok, tak celkově ok. jako nedělám si iluze, ale za ty prachy... kdybys měl jěště nějaký další postřehy, tak sem s nimi. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Tož jsem si udělal menší radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Traser P6600 Shade Sapphire na pryži..... podruhé jsem vstupil do stejné řeky a doufám, že nevystoupím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Vintage quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 39mm, ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 (upraveno) novinky 2020 Upraveno 10. března 2020 uživatelem Dafit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 V 10. 3. 2020 v 11:47, Dafit napsal: novinky 2020Slušná elegantní akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se