Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

18, 21, 24, ten, eleven, twelve....

krása, krása - je vidět, že Diesel se invencí nebojí... ale jsou takové usedlé ne ? Diesel umí i jiné věci.

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě se právě takové hodinky líbí hodně. Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup...

mimochodem, jak se sem linkují obrázky tak aby byli vidět a ne jen odkaz?

Odesláno

Mě se právě takové hodinky líbí hodně. Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup...

mimochodem, jak se sem linkují obrázky tak aby byli vidět a ne jen odkaz?

Až budeš psát nový příspěvek, musíš si vpravo dole zapnout plný editor. Pak můžeš nahrávat a připojovat obrázky.

Odesláno

No můžeš to zkalibrovat , jak ti napsal Horhe, ale mě se kolikrát u Miyoty stalo, že se to zas po chvilce nevrátilo a zase kalibrovat. A pořád dokola.   V tomhle má seiko spolehlivější quartz strojky.

Odesláno (upraveno)

...Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup...

Osobně si moc nedovedu představit, na jakou příležitost by byly masivní sportovní Casia v bicoloru, ale pokud bych je někam vzal, tak spíš do toho lesa, než kamkoli jinam. Oblekovky z nich to zlacení fakt neudělalo.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

No můžeš to zkalibrovat , jak ti napsal Horhe, ale mě se kolikrát u Miyoty stalo, že se to zas po chvilce nevrátilo a zase kalibrovat. A pořád dokola.   V tomhle má seiko spolehlivější quartz strojky.

Díky za reakci. Zkalibroval jsem je a drží, tak snad tak i vydrží... aktuál foto: http://forum.chronom...-oprava-miyota/

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Som zase raz smejdil po ebay s odistenym paypalom a vysledkom bol balicek s hodinkami Momentum Format 4. Musim priznat ze tie casy maju nieco do seba. Mali by mat dva nezavisle strojky a funkcie toho digitalneho su az prekvapivo inteligentne riesene. Displej sa da aj vypnut uplne. Take poor mans X33, za tu cenu fakt ujdu. Fotit to nemam cim, pomozem si fotkou z netu. Asi jedine co by som vytkol je hlucna luneta.

post-1266-0-93890800-1410112963_thumb.jpg

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...