wizard-ov Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 18, 21, 24, ten, eleven, twelve....krása, krása - je vidět, že Diesel se invencí nebojí... ale jsou takové usedlé ne ? Diesel umí i jiné věci.
farkyostrava Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 njn 47 mm je faakt hoodne :-)
People Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Diesel tu predas tak jedine za cenu 30kc/liter. )
paia Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 K moři, na ryby, nebo jen tak na nošení...
Azmodan Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Snad to sem patří. Mě se líbí tyto dva. Má to více barevných variací, Funkčnost mi vyhovuje. Jen škoda, že ty Gold se dají koupit snad jen v Indii... http://www.imghosting.cz/images/79EF_558_GOLD.jpg http://www.imghosting.cz/images/27767869_0_original.jpg
pavel1980 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Ta zlatostříbrná kombinace vypadá zajímavě, sice to není můj šálek čaje, ale proti gustu...
Azmodan Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Mě se právě takové hodinky líbí hodně. Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup... mimochodem, jak se sem linkují obrázky tak aby byli vidět a ne jen odkaz?
siwi Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Mě se právě takové hodinky líbí hodně. Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup... mimochodem, jak se sem linkují obrázky tak aby byli vidět a ne jen odkaz? Až budeš psát nový příspěvek, musíš si vpravo dole zapnout plný editor. Pak můžeš nahrávat a připojovat obrázky.
Olaf Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Nově Gigandet Volante, ovšem černá verze má problém... Více viz. zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74875-gigandet-volante-oprava-miyota/
Napoleon Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 No můžeš to zkalibrovat , jak ti napsal Horhe, ale mě se kolikrát u Miyoty stalo, že se to zas po chvilce nevrátilo a zase kalibrovat. A pořád dokola. V tomhle má seiko spolehlivější quartz strojky.
USER47 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) ...Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup...Osobně si moc nedovedu představit, na jakou příležitost by byly masivní sportovní Casia v bicoloru, ale pokud bych je někam vzal, tak spíš do toho lesa, než kamkoli jinam. Oblekovky z nich to zlacení fakt neudělalo. Upraveno 31. července 2014 uživatelem USER47
Olaf Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 No můžeš to zkalibrovat , jak ti napsal Horhe, ale mě se kolikrát u Miyoty stalo, že se to zas po chvilce nevrátilo a zase kalibrovat. A pořád dokola. V tomhle má seiko spolehlivější quartz strojky. Díky za reakci. Zkalibroval jsem je a drží, tak snad tak i vydrží... aktuál foto: http://forum.chronom...-oprava-miyota/
undertaker Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) nový prírastok Wryst Airborne FW3 Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem undertaker
Toblin Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Potápky na gumě, dámská velikost - Citizen Eco-Drive Promaster Diver's EP6040-02
cali Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Som zase raz smejdil po ebay s odistenym paypalom a vysledkom bol balicek s hodinkami Momentum Format 4. Musim priznat ze tie casy maju nieco do seba. Mali by mat dva nezavisle strojky a funkcie toho digitalneho su az prekvapivo inteligentne riesene. Displej sa da aj vypnut uplne. Take poor mans X33, za tu cenu fakt ujdu. Fotit to nemam cim, pomozem si fotkou z netu. Asi jedine co by som vytkol je hlucna luneta. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se