AndyAaron Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Diky kluci. Fotky jeste budou, nebojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Všechno jednou končí...Tak příjemnej let a hodně štěstí v novém působišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Skvělé vlákno. Dík za super vhled do světa za louží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 To byl fofr, co? Tak dobre dolet a masiruj jatra, kamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Dobře doleť a brzy na viděnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Šťastnou cestu na zpět a díky za všechny ty super náhledy do jůůesej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Ondro přeji pohodový návrat do vlasti a příjemný začátek nové životní kapitoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Diky vam vsem, panove. Tesim se zase na nejakou zmenu. Jen ty konce byvaji narocne. Nemluvim az tak o dojemnosti louceni, ale spis aby clovek stihl vse uzavrit a vyridit no a taky ty jatra moc odpocinku nedostanou Kazdopadne se tesim az ty spousty z vas, ktere jeste osobne neznam, budu mit konecne moznost poznat osobne. A ty ktere jsem uz potkal, tak to setkani jeste znova zapijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Ja jsem strasne sentimentalni, i po tydeni dovolene, nebo chate s prateli ci 3 denni "vode" ve skvele nalade musim zamacknout slzu.Ne tak po nekolika letech v zahranici. To bych byl par dni v melancholii nesnasim neco zabehleho opoustet a zacinat znova. Takze uplne chapu jak se asi citis.Preji hodne zdaru na novem miste, rychle zabydleni, spoustu novych pratel at ta zmena rychle prejde ve zdarily navrat domu a budeme se tesit na reporty z vyletu, urcite nejedono inspiruji na vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 tak ja sa uz neskutocne tesim na Prahu Moje top miesto sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Tak už máš sbaleno, Andy, a vydáváš se vstříc novým začátkům. Ať ti všechno dobře dopadne. Budiž ti útěchou, že teď budeš blíž osazenstvu Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Andy vela stastia na novom mieste a v novom meste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Diky vsem za pekna slova podpory. Cenim si toho, kluci. Ja samozrejme sentimentalni taky byvam, akorat takovahle zivotni zmena je vetsinou ve znameni strasne hektiky, takze na sentimentalitu nemam moc cas. Reknu cau, sednu do auta/vlaku/letadla a jedu. A dojde mi to za chvilku az mam proste cas vydechnout. Tak zatlacim slzu a pak uz musim byt zase ve strehu, protoze se blizi dalsi dobrodruzstvi Takze: Vzhuru vstric novym pruserum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Díky Ondro za dosavadní zprostědkované zážitky z velkého japka a přeju vše dobré v další etapě zpět doma! P.S.: až se aklimatizuješ a nastane pravá chvíle, ozvi se a domluvíme setkání/předání (určité jsi nezapoměl čeho ). Bon voyage! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Diky! Na to neco se uz tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 (upraveno) Den jedna a neco. Let NY - Las Vegas byl zpozdenej, jak je tu pravidlem. Dve hodky sem, dve hodky tam, kdo by to pocital... Do postele jsem se dostal nekdy v pet rano NY casu, coz byly dve rano tady. Venku ovsem porad party Ac jsem nic nepil, tak rano nasledovalo vystrizliveni. To byl vybornej napad jet v cervenci do pouste. V lednu bych mohl zkusit pro zmenu Aljasku nebo Sibir... Je tady vedro jako krava. Rano v 8, kdy bylo 34 stupnu, jsem vyrazil na chvilku k bazenu. Voda mela 30. Jeste to slo, ale uz slunko dost palilo. Znovu jsem vystrcil nos v jedenact a vydrzel tam asi 20 minut. To regulerne neslo. Tricitka opalivaci krem je evidentne malo. Odpoledni program byla zabava. Sel jsem na jednu prezentaci, kde se me snazili presvedcit, ze bych si mel koupit ve Vegas byt. Prislo mi to jako dost dobra myslenka, ktera pak ale ztroskotala v momente, kdy jsem jim rekl, ze jsem nezamestnanej, nemam v US trvale bydliste, nemam US kreditku a nemam US ridicak (ID). Tak me vypoklonkovali, ale aspon obcerstveni stalo za to. Kdyz ta ohniva mrcha zapadla, tak se dalo aspon vyjit ven. Sice vedro jak v pekle, ale aspon je to suche vedro, tak se clovek nepoti (ani ja, a to je co rict). Zato kdyz foukne vitr, tak je to jak kdyby vas fenovali. Jo, jak rikam, skvelej napad... Bydlim v Trumpove hotelu, na fotce vpravo. Snad mi to odpustite. Je ale fakt luxusni. V teto chvili cekam na zacatek predstaveni Cirque du Soleil - The Beatles Love: Tak jsem na to zvedavej Jedno pozitivum jsem tu ale prece jen nasel. Jak je vedro, tak holky na sobe casto nosi jen to nejnutnejsi a nebo dost odvazne modely. Ne teda vzdy je to vyhra, ale vetsinou v poho. Kazdopadne takovou koncemtraci umelejch koz na kilometr ctverecni pouste jsem jeste nevidel Upraveno 2. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Pobavils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 ANDY á ja som si myslel že už si v Prahe a Ty vo Vegas naháňaš baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 jojo, povedenej příspěvek .... chlemtal jsem se od Aljašky až po ty kozy tak užívej a podávej hlášení, vypadá to na vypečenej vejlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Jeste pred odjezdem jsem si chtel trosku povyletovat. Vypecene to je tedy dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se