Prochy68 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Ja mam doma nekde fakturu ze sve Pentium II z roku 199X, jestli ji najdu tak to sem hodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 3 hodinami, Oplt napsal: Tyhle dvdéčka znáte. Mám je k hdd dvd Panasonic. Mám jen dvě a nikdy jsem je nepoužil. Jop. Uzival som ich vo velkom na zalohy, kedze isli dopisovat. Akurat ako bezne media, nie v tychto krabickach. Este ich niekde asi 40 mam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) před 3 hodinami, Oplt napsal: Double Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 DVD RAM, normalne to vyrves z toho obalu a vrazis do "beznej" DVD vypalovacky. Pokial je trochu lepsia, tak DVDRAM podporuje nativne a naozaj to ide pouzit ako prepisovatelny disk. A je to celkom dobre na zalohovanie, malo by to udajne lepsie odolavat casu nez bezne DVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tohle je fakt super vlákno, i když za mě ty digi foťáky a DVDčka už nepovažuju za starou (natož kultovní) elektroniku. DVD se používají doteď... Zato diskety a 39 jich s tehdejším Officem, to je hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Ja mam taky ty DVD-Ram na zalohu fotek. Prej to vydrzi 20 let.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 jo je to super vlákno! Diskety jsem taky zažil... a ten error na poslední disketě taky hrozný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Tak něco opravdu starého a kultovního. Tohle HiFi jsem, bohužel, z mladické nerozvážnosti před 30 lety rozebral na součástky. Které mi k ničemu nebyly. Já vůůůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Ja dnes pridam jeden Zapadonemecky kusok s velmi kvalitnym zvukom. Rok 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 @Gombo sehr gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Danke A dnes dalsi nemecky kusok. Musim sa Tatka opytat, preco preferoval nemecku elektroniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Hodím jsem svoje kalkulačky. SŠ (elektro) jsem začínal s ruskou Elorg, Strašnej krám, měla ho asi třetina třídy a nikomu snad celou školu nevydžela. Pamatuju si dodnes, že tlačítka šla strašně ztuha. (foto z webu) Někdy v půlce SŠ (cca 1992-3) jsem v bazáči koupil Canon. Uměla i 16kovou soustavu (to se mi ve škole docela hodilo) a byla programovatelná. Z výzdoby je vidět, že jsem někdy ve škole trochu nudil... Vydržela do třeťáku na VŠ, do předmětu statistika. Tam se ukázalo jako životně nutné kalkulačka s dvouřádkovým displejem, kdy bylo vidět, co tam člověk nabušil. Takže došlo na casio (1997), za mě s ní velká spokojenost, a nebyla ani moc drahá. Poslední je HP, dostal jsem ji na stáži u HP (cca 1999). Celkově mi přišla taková trochu divná, skoro jsem ji nepoužival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Ja som na konci zakladky dostal fx-115s (v tej chvili to bol totalny overkill)... vydrzala mi az do druhaku na vysokej a bola by vydrzala dodnes, keby mi ju neznarodnil mladsi bracho. Bola to taka najlepsia z lacnejsich... este nebola programovatelna ale mala pamate, statistiku, komplexne cisla a tusim aj niektore konstanty, aj ked tym si nie som isty, urcite potom existovsl este o chlp lepsi model, ktory mal tych konstant o dost viacej. Co ale na nej bolo bohove, bol ten odklapaci obal... na ten sa liehovou fixou uplne bozsky pisali tahaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 JJ, já jsem tam teď taky ještě jeden starej tahák našel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Stará kultovní Электроника 13. Koupeno v Moskvě v říjnu 1988. Pořád jdou a svítí, jak Černobyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Tieto su z roku 1975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 O víkendu se mi podařil majstrštyk v podobě této akvizice Reprosoustavy Elektronika Praha RS 634. Už jsem rovnou objednán k panu doktoru na audio vyšetření. Byl jsem první, kdo se nejspíše od výroby dostal do ozvučnice. Nechápu vevnitř ten igelit, ale výrobce opravdu igelitovou "tlumivku" do ozvučnice dával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 V 28. 10. 2021 v 19:13, Harwey napsal: Prednedavnom som ju posunul te dvojke:) Za to stálé díky. Jinak k té počítačové archeologii, toto jsem našel na netu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Trošku větší, 80 MB. 2x 5 1/4 pozice ve skříni nad sebou. Ten jejich Systém slušovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Krásné vykopávky tady. A když už jsme u těch úložných zařízení, tak nemohu nevzpomenout na iOmega ZIP mechaniky a k nim odpovídající diskety. 100 MB, to už byla kapacita! Dodones si živě vzpomínám, že kdykoliv jsem tu mechaniku vzal do ruky, bylo uvnitř slyšet docela hlasité štěrchání vnitřností. Byly nějak zvláštně konstruované, dělaly to všechny, co jsem měl možnost vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se