geometr Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 PSION, na ten jsem zapomněl... tím jsme taky počítali v terénu, blejsknu ho, až se vrátím z prázdnin domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Psion super. A pokud jde o první digitální foťák, tak já si někdy v roce 2002 pořídil OLYMPUS Camedia C300 ZOOM: Foto z netu, páč mi ho o dva roky později ukradli i s baterkama a nabíječkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Já asi ve stejný době Nikon Coolpix 2100. Foto z netu, ale mám ho doma pořád, akorát se mu ulomilo takový očko, který drží kryt baterií. Fotili jsme s ním i podklady na katastru, které jinak byly za peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Na své Psiony jsem úplně zapomněl, už je nemám, ale musím najít fotky... 3, 3c, 5mx, revo. 3 a 3c byly docela dobré ohledně displeje a konstrukce, ale víceméně uzavřený systém mě dost omezoval. 5mx už byla jiná liga, zvládnul i emulátor zx spectra - to jsem chtěl. Ale displej a křehkost té věci byla tragická. A revo už ani nevím, čím mě štvalo, ale šlo brzo pryč Pak jsem sehnal HP200LX. Pak jsem ho prodal. Pak jsem ho zase sehnal a zase prodal. Bože, to jsem udělal blbost. To byl poslední opravdový počítač do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Nosil jsem Psion, pak něco od HP, k tomu mobil jako cihla - no a dnes se mi zdá na nošení velký i Note 10 plus. Už aby ty skládačky byly s vývojem o trochu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Paměť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Není to elektronika, ale patří to do doby Sinclairů, Sharpů a Atari. Pamatujete? Ing. Pavel Pavel, kráčející sochy, nejdřív ve Strakonicích, pak na Velikonočním ostrově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 @VS V této souvislosti pro mne byla překvapením místnost o spolupráci Ing. Pavla s Thorem Heyerdahlem v muzeu Kon-Tiki v Oslu, mj. i s popisky v češtině, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 to je dobrý Frostie, mě docela dostalo, když jsem přišel ke knize Ve znamení Kontiki, musel jsem to číst snad třikrát během týdne, úžas celkově.... Rovněž ty hodinky. Stejně jako ty technické věci a kultovní elektronika v tomto vlákně - můžou být zajímavé v dnešní době i knihy a publikace, které by už dnes nikdo ani nevydal... třeba Tušení stínu, Jitro kouzelníků a jiné zvláštní informace včetně Dänikena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Tak ted si mne navnadil na toho Soucka, to ai budu muset poridit, cetl jsem to nekdy pred pred 35 lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Když už jsme u publikací vztahujících se k tomuto tématu, tuhle knížku měla doma asi řada z vás, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Jasně, tu jsem si koupil kvůli programovatelné Casio za půl máminy vyplaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Prednedavnom som ju posunul te dvojke:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Muj prvni digi fotak, rok 2001 a designem a ergonomii jeden z nejlepsich fotaku dodnes. Porad facha, jen akumulator je uz (pochopitelne) skoro mrtvej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Včera jsem oprášil tablet mého mládí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 To jsem mel, ale Jen pockej. Tam se chytala vajicka pokud si dobre pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Idem aj ja taku pohladat. Niekde ju mam. No a tu mam jednu “ulozenku” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 17 minutami, Prochy68 napsal: To jsem mel, ale Jen pockej. Tam se chytala vajicka pokud si dobre pamatuju. Vlka mám také, ale nechce se mu už spolupracovat. Rok výroby 1985, tak už má právo elektronického odpočinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 V 26. 10. 2021 v 15:39, odjinud napsal: Condora mela babicka a porad se na nem neco sralo. Hlavne ten elektronicky kazetak. Za me moc hi-end pretechnizovane reseni na moznosti tuzemske vyroby. Skoda, jinak by to byl impozantni kousek. Studoval jsem tehdy slaboproud na SŠ, tak jsem se v nem porad vrtal. Nakonec sel do kose. V 26. 10. 2021 v 15:43, Oplt napsal: Po pravdě řečeno to byl opravdu krám, ale nádhernej. Měl jsem věž RFT. Taky pěkná, ale kazeťák byl víc v Kovoslužbě než doma. V 26. 10. 2021 v 17:08, Lynx12 napsal: Já Condora kupoval v červnu '89, hned jak jsem se vrátil z vojny, pamatuju se, jak mne hrozně štvalo, že maj všude jen stříbrnej (chtěl jsem ten černej). V servisu byl jednou, tuším, že zaseklý dvířka, ovšem pak šlapal jak hodinky, asi jsem měl kliku na dobrej kus ... O kvalitě provedení můžeme vést spory, ale na tu dobu to opravdu nebyl žádný technický zázrak. A v této době potkat Condora s fuknční mechanikou je opravdu zázrak. Naštestí mám šikovného léčitelé. Dal mi ke Condoru 2x A4 pospaných servisních úkonů Koupil jsem jej jako vyhozený kus u kontejneru, tak práce na něm bylo opravdu dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Tak som ju nasiel. Nahodil baterky, ale nejak nechce naskocit. Bud naskoci cely displej, alebo nic. Neviete, ci sa da nejak zresetovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se