Jerryl Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Tady máte vlka s vejcema, ale baterky kaput - vlk kaput. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 V 26. 10. 2021 v 13:30, Hayamen napsal: Vrátil se mi zrepasovaný Condor. Myslím, že své místo zde má to je fešák ! tenkrát to byl stroj... palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Ahoj pamětníci, proběhl jsem si tohle vlákno a zavzpomínal na ty časy před 30ti lety. A musím si přidat taky polínko do ohně, tohle byl můj vysněnej model RT 8016, bylo mi 16 - 17let a psal se rok 1987. Za ty roky mu neubylo nic na kráse ani na funkcích, jede jako kdysi. To já jsem na tom už trošku hůř... jo to byly ještě časy, kdy se věci vyráběly s patřičnou kvalitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 A ještě jeden kousek, je sice novější ale dodnes a bez jakékoli poruchy ho používám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 @CHRONOGRAF1 oboje nádherné kousky a pokud funkční, o to lépe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Tady je PSION: A vlka (je stále plně funkční) jsem sem už někdy dával někam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) ...a od kazetových přehrávačů k MP3 přehrávačům: V roce 2004 jsem si koupil iRiver iHP 140. Na tehdejší dobu neuvěřitelná mašina se 40 GB pevným diskem. Ovládání buď přímo na přístroji nebo na kabelovém "dálkovém" ovládání, které mělo taky displej. Pořád ho mám ve stole a funguje zcela bezchybně. Upraveno 31. října 2021 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 2005 taky 40 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 V 30. 10. 2021 v 23:23, CHRONOGRAF1 napsal: to je fešák ! tenkrát to byl stroj... palec nahoru díky, dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Je fascinujuce sledovat to tu a uvedomovat si, ze zatial co este pred par rokmi clovek so zatajenym dychom pocuval v praci historky starych zbrojnosov o tom aky, dnes uz archaizmus, kde pred rokmi pouzivali a pochvalovali si ho, dnes ma sam takych archaizmov plne supliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Před hodinou, cali napsal: Je fascinujuce sledovat to tu a uvedomovat si, ze zatial co este pred par rokmi clovek so zatajenym dychom pocuval v praci historky starych zbrojnosov o tom aky, dnes uz archaizmus, kde pred rokmi pouzivali a pochvalovali si ho, dnes ma sam takych archaizmov plne supliky Pravdu díš, nedávno jsem mladýmu ukazoval diskety . 3 1/4", 5 1/5" a 8". Když viděl, že se na něj vejde 1,4 MB, nechápal. Taky jsem míval plnej šuplík " flešek " / 8,16,128,..../, když někdo přišel, hned jsem mu to stáhl a odnášel si. Dnes mám 256 GB v tabletu, v mobilu a ext 1 TGB. Když někomu něco, nemám to na co nahrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Kdyz tu sleduji ty stare hry, nechce se nekdo funkcniho vlka zbavit a prodat ho?Svuj jsem v detstvi rozbil, nebo vlastne vzdy za to mohla segra :-)Ale cim vic to vidim, tim vic touzim to zase zkusit, ikdyz vim ze to po dvou dnech pujde do skrinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Kdyz tak je to jako appka na telefon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) Ceny 1990 Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 @VS ano, v této souvislosti si vzpomínám na nástup jednotek CD R/RW, kdy jednotka stála bez daně přes 100.000 Kčs a jedno médium přes 1.000 korun (cca rok 1993-4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 2 hodinami, odjinud napsal: Kdyz tak je to jako appka na telefon... To jsem nekoukal, ale ta realna krabicka ma sve kouzlo. Asi jako spousta jinych v tomto vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 @VS 486 za 300 litrů To byly 3 Škody Favorit nebo 90 měsíčních výplat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) před 29 minutami, milhauszn napsal: To jsem nekoukal, ale ta realna krabicka ma sve kouzlo. Asi jako spousta jinych v tomto vlakne. Myslím, že se dá koupit na Alikovi, Číňani jako Rusové... Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem Klotzman doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Jedno z mých prvních vypálených CD, někdy kolem 1995, 800 Kč. Ta vrstva je skutečně zlatá. Teď jsem ho zkusil zkopírovat do PC, bez jediné chyby. Windows 3.11 na 10 disketách. Ještě mám někde MS Office na 39 disketách. Po vložení 39. diskety a hodině instalace hláška Check sum error! Abort, Retry, Ignore: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tyhle dvdéčka znáte. Mám je k hdd dvd Panasonic. Mám jen dvě a nikdy jsem je nepoužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se