Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale najde se, třeba Forest Gump je podle mě lepší film, než kniha. Tanec s vlky taky, určitě bych jich napočítal aspoň na ruku šikovnýho truhláře :)

Za mne Bylo nas pet, film urcite lepsi.

Odesláno

Jonas Jonasson - Analfabetka která uměla počítat : skvěle !!! Co jsem to předevcirem otevřel, tak je problém to opustit. Výborné!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dekuji za tip, ctu Sibirskou vychovu ,moc se mi to libi.Mista k smichu stridaji okamziky,kdy mrazi. Tuze se tesim na pokracovani....

Odesláno

Duna. A jak mne Lyncuv film s**l, tak kniha je to super.

Odesláno

Na východ od ráje...krásné postavy i poutavý příběh. Další knihy od Steinbecka mě už tolik nenadchly. Chystám se na hrozny hněvu, ale až bude nálada...

Odesláno

Na východ od ráje...krásné postavy i poutavý příběh. Další knihy od Steinbecka mě už tolik nenadchly. Chystám se na hrozny hněvu, ale až bude nálada...

Četl jsi Na Plecharne a Sladký Čtvrtek? Podle me jedny z nejlepších co napsal , jo a jeste Toulavy autobus

Odesláno

Četl jsi Na Plecharne a Sladký Čtvrtek? Podle me jedny z nejlepších co napsal , jo a jeste Toulavy autobus

Sladký čtvrtek ještě ne...ale koukám, že navazuje na Plechárnu. Asi si dám repete Plechárny a rovnou navážu Čtvrtkem. Na autobus jsem úplně zapomněl... :frusty:

Odesláno

Momentálne mám rozčítanú knihu Dejiny 20. storočia od Paula Johnsona. Určite odporúčam. Výborný súhrn nedávynch dejín...

Odesláno

Cetl jste někdo knihu, podle které se ted chysta tento film http://www.csfd.cz/film/385272-rudy-kapitan/prehled/ a nebo cokoli dalšího od toho autora http://www.databazeknih.cz/knihy/nase-mesto-rudy-kapitan-249028 Vypadá to dost dobře :-)

Dik, to by mi mohlo bavit.

Odesláno

Cetl jsem to, je to trochu slatanina ( kgb, STB, Templari...), takovej Dan Brown po československu :-) ale jako odsejpalo to..

Odesláno

Cetl jsem to, je to trochu slatanina ( kgb, STB, Templari...), takovej Dan Brown po československu :-) ale jako odsejpalo to..

Nedoporucujes, nebo jo?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...