Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Ted sem docet a bavilo me to. Letuska za komancu, celkem zajimavy, tyhle historky ala Hopa me bavi :)

079_bg.jpg

Tohle sem mel sebou na minuly dovoleny a to byla bomba, borec je fakt frajer.

9788087567944.jpg

cetl jsem no spis hltal ty jeho pribehy na aerowebu a kloubou dolu pred jeho zivotem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja cet aji voba praskare, ale to neni zdaleka tak dobry. A nahoru a dolu me teda nechytlo vubec.

No me nektery casti jo ale ta knizka je fakt nahoru dolu

Tu letusku jsem jeste necetl ale hned si ji jdu objednat:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Na doporučení kamaráda jsem si přečetl knihu Mrtví na Pekelném vrchu  od Juraja Červeňáka ze série Kapitán Stein a notár Barbarič. Poměrně svižně čtivá kriminálka zasazena do historie ? jako volno časové čtení vřele doporučuji i já.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Čtu teďka Černočerná tma od Stephena Kinga. Mám za sebou první povídku, nebo spíš novelu a byla strašná. To je fakt psaný jak z nějaký jámy, odkud není vidět ani kousek světla, ani kapka naděje, že se všechno nějak ještě obrátí, naprostá bezvýchodnost, zmar... Úplně mě to dostalo ale jestli to bude takhle pokračovat, budu si muset nechat napsat asi lexaurin. :D Je to fakt Mistr.

Odkaz ke komentáři

Rad by som poprosil o pomoc...idem na dovolenku a potrebujem nejaku zasobu knih (mobi, epub), idealne upiri, postapokalypsa, Praha, Brno, hlavny velky hero, krvak...

Zial, tvorbu panov Kulhanka, Kotletu/Kysu, Hetesu, Koprivu, Zambocha poznam takmer naspamät. 

Mam stiahnuteho Chrisa Cartera a seriu Robert Hunter, ale je to pre mna jednak velka neznama a za dalsie, mam len 7 dielov, co mi pride malo.

Nejake navrhy, pls?

Odkaz ke komentáři

Rad by som poprosil o pomoc...idem na dovolenku a potrebujem nejaku zasobu knih (mobi, epub), idealne upiri, postapokalypsa, Praha, Brno, hlavny velky hero, krvak...

Zial, tvorbu panov Kulhanka, Kotletu/Kysu, Hetesu, Koprivu, Zambocha poznam takmer naspamät. 

Mam stiahnuteho Chrisa Cartera a seriu Robert Hunter, ale je to pre mna jednak velka neznama a za dalsie, mam len 7 dielov, co mi pride malo.

Nejake navrhy, pls?

SZ

Odkaz ke komentáři

Nejake navrhy, pls?

Juraj Červeňák

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...