sibirnaya Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ted sem docet a bavilo me to. Letuska za komancu, celkem zajimavy, tyhle historky ala Hopa me bavi Tohle sem mel sebou na minuly dovoleny a to byla bomba, borec je fakt frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ted sem docet a bavilo me to. Letuska za komancu, celkem zajimavy, tyhle historky ala Hopa me bavi Tohle sem mel sebou na minuly dovoleny a to byla bomba, borec je fakt frajer. cetl jsem no spis hltal ty jeho pribehy na aerowebu a kloubou dolu pred jeho zivotem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ja cet aji voba praskare, ale to neni zdaleka tak dobry. A nahoru a dolu me teda nechytlo vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Ja cet aji voba praskare, ale to neni zdaleka tak dobry. A nahoru a dolu me teda nechytlo vubec.No me nektery casti jo ale ta knizka je fakt nahoru doluTu letusku jsem jeste necetl ale hned si ji jdu objednat:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Labyrint pohybu od profesora Koláře. Čtu to už docela dlouho, je to hodně zajímavé a oproti jiným věcem čtu mnohem pozorneji a trvá to dýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Na doporučení kamaráda jsem si přečetl knihu Mrtví na Pekelném vrchu od Juraja Červeňáka ze série Kapitán Stein a notár Barbarič. Poměrně svižně čtivá kriminálka zasazena do historie ? jako volno časové čtení vřele doporučuji i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Přečet sem teď KAR od Miloše Urbana ale teda nejsem moc spokojenej.Přečíst se to jakžtakž dalo ale ta nesmyslná, za vlasy přitažená zápletka, naprostá nenapínavost a furt nějaký pseudomudrování... Nic mě neláká přecíst si od něj ještě něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Nedávno jsem v metru zahlídl reklamu na knížku Velká chyba, že to je bestseller a skvělá detektivka atd. Tak jsem si ji přečetl a byla to teda spíš velká nuda. Takže nedoporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Já čtu Tatéra z Osvětimi a jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Teď jsem dočetl od Michaela Bar Zohara a Nisima Mišala - Mosad, nejslavnější operace izraelské tajné služby. Dobrý a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Zapomenuté příběhy od Kechlibara, je to hezký epizodní čtení o zajímavých věcech i lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Ten Mosad vypadá zajímavě, díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Čtu teďka Černočerná tma od Stephena Kinga. Mám za sebou první povídku, nebo spíš novelu a byla strašná. To je fakt psaný jak z nějaký jámy, odkud není vidět ani kousek světla, ani kapka naděje, že se všechno nějak ještě obrátí, naprostá bezvýchodnost, zmar... Úplně mě to dostalo ale jestli to bude takhle pokračovat, budu si muset nechat napsat asi lexaurin. Je to fakt Mistr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Rad by som poprosil o pomoc...idem na dovolenku a potrebujem nejaku zasobu knih (mobi, epub), idealne upiri, postapokalypsa, Praha, Brno, hlavny velky hero, krvak... Zial, tvorbu panov Kulhanka, Kotletu/Kysu, Hetesu, Koprivu, Zambocha poznam takmer naspamät. Mam stiahnuteho Chrisa Cartera a seriu Robert Hunter, ale je to pre mna jednak velka neznama a za dalsie, mam len 7 dielov, co mi pride malo. Nejake navrhy, pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Kdyz upiri, tak serii Nekroskopa https://www.databazeknih.cz/knihy/nekroskop-nekroskop-24300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Rad by som poprosil o pomoc...idem na dovolenku a potrebujem nejaku zasobu knih (mobi, epub), idealne upiri, postapokalypsa, Praha, Brno, hlavny velky hero, krvak... Zial, tvorbu panov Kulhanka, Kotletu/Kysu, Hetesu, Koprivu, Zambocha poznam takmer naspamät. Mam stiahnuteho Chrisa Cartera a seriu Robert Hunter, ale je to pre mna jednak velka neznama a za dalsie, mam len 7 dielov, co mi pride malo. Nejake navrhy, pls?SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Rad by som poprosil o pomoc...idem na dovolenku a potrebujem nejaku zasobu knih (mobi, epub), idealne upiri, postapokalypsa, Praha, Brno, hlavny velky hero, krvak... Zial, tvorbu panov Kulhanka, Kotletu/Kysu, Hetesu, Koprivu, Zambocha poznam takmer naspamät. Mam stiahnuteho Chrisa Cartera a seriu Robert Hunter, ale je to pre mna jednak velka neznama a za dalsie, mam len 7 dielov, co mi pride malo. Nejake navrhy, pls? Juraj Červeňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Teď jsem zrovna u třetího dílu "Rytířské bitvy a osudy" od Jiřího Kovaříka. Velmi čtivě napsáno, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 dakujem a davajte dalsie vyhlidky, cesty, kluby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 doporučuji:Doba z druhé ruky - Světlana Alexandrovna AlexijevičKaždodenní stalinismus - Sheila FitzpatrickHovory se spodinou - Liao I-wuVšechno velmi krutá a krvavá realita, nedávná historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se