PepaSFI Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Juknu To si užij !!! Od Sapkowskiho mám vše(mimo té poslední trilogie o Husitech) a BOMBA. A navíc je to super týpek,se kterým se parádně kecá a chlastá(nesmíš se s ním snažit držet krok.... ) Husitskou trilogii, tedy Narrenturm můžu jen doporučit. Je to spíš historický román, nebo fantasy zasazená do skutečných historických reálií, trochu se kouzlí, hlavně za účelem ranhojičství, hodně se bojuje, spousta intrik a pronásledování. A je to hodně drsný. Hodně hodně drsný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Jojo, trilogie je super. Kéž by takhle byly psaný učebnice dějin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Záblesky paměti vod Timonthy Learyho s předmluvou vod smažky Burroughse......jak je pro vládnoucí garnituru nebezpečné, když se intelektuální elita programově sjíždí syntetickým psylocibinem a LSD vod firmy Bayer...no a nejem vo tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Ondrej Neff "TMA" skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Jojo, trilogie je super. Kéž by takhle byly psaný učebnice dějin To by Sapkáč z flašky nevylezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Ondrej Neff "TMA" skvele Kterou??? Tu první,nebo tu dodatečně přepsanou.....???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Zdravím pánové,teď jsem dočetl knihu od Justina Cronina - Přechod. Pro milovníky sci-fi literatury stylu Den Trifidů nebo postapokalyptických vizí např. film - Já legenda, jako dělané. Musím řict, že takto napínavou knihu jsem nečetl snad deset let. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 OPEN - zivotopis Andre Agassiho....dost slusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 (upraveno) během vánoc jsem dočetl a teď, ačkoli je doma už dva roky, konečně čtu obé výborné, doporučuji... Upraveno 8. ledna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 KFL: Sága o zaklínači je asi to nejlepší, co jsem kdy četl Teď jsem akorát začal číst Tmu a je to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Zrovna čtu Kdo zabil cap Aconu - Červinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Záblesky paměti vod Timonthy Learyho s předmluvou vod smažky Burroughse......jak je pro vládnoucí garnituru nebezpečné, když se intelektuální elita programově sjíždí syntetickým psylocibinem a LSD vod firmy Bayer...no a nejem vo tom. Jo, to je dobrý. A tohle jsi četl? Shlain B., Lee M. A.: Sny vědomí (CIA, LSD a revolta 60. let), Volvox Globator, Praha 1996 Je to vlastně stejný téma: Timothy Leary a další psychedeličtí guruové, LSD, kontra-kultura 60. let, hnutí hippies atd. Hodně dobré pro pochopení té doby a její kultury (v USA samozřejmě)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 tu prvu. cital si druhu verziu? Kterou??? Tu první,nebo tu dodatečně přepsanou.....???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 v poslednej dobe ma celkom bavi Neil Gaiman. celkom pohodove citanie a objavil som aj caro komixov ..), na stare kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 tu prvu. cital si druhu verziu? Mám je doma obě. Jsou to úplně jiné knihy....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Mám je doma obě. Jsou to úplně jiné knihy....... A má cenu číst obojí nebo jen tu vylepšenou? Já jsem za dnešek už na straně 161 té první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Obojí.....ona to není "vylepšená" verze......až to přečteš,pochopíš sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Jinak pokud vás baví Top Gear a jste jen trochu na auta a řízení, můžu doporučit The man in the white suite od Bena Collinse (bývalý bílý Stig). Napsal jsem k tomu na Amazonu i krátký review (chyby v ENG ignorujte), pokud by to někoho zajímalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Obojí.....ona to není "vylepšená" verze......až to přečteš,pochopíš sám. Já snad jen dočtu tu první a přestanu, mám z toho takovej divnej pocit, v přestávkách běhám po bytě, počítám potraviny a přemýšlím jak opevnit dům... Že by na mě doléhal duch survivalismu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Asi po pátý si pročítám: Aldous Huxley - Konec civilizace For Tada: nezapomínej na dostatek nábojů, kvalitní pevný nůž a trvanlivé potraviny. A zapomeň na demokracii a multikulti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se