Vasa_H Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 A jeste aktualni, muj oblibeny Ken Follett https://www.databazeknih.cz/knihy/pilire-zeme-kingsbridge-vecer-a-jitro-435517 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Kdo má rád autobiografie a tenisky, tak doporučuju Umění vítězit od spoluzakladatele Nike, čtivě napsaný, povedená knížka. A díky @Vitza inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 V 1. 4. 2021 v 14:26, Dantechno napsal: Moje domácí knohovnička je asi trochu odlišná od těch titulů tady. Asi jsem holt z toho nevyrostl.. teď čtu serii Orel od Simona Scarrowa. Sent from my iPhone using Tapatalk Buď v klidu, nejseš tu sám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Občas doma čelím jistým náznakům ze strany paní morbové, že dárky, které vybírám, jsou určeny spíš pro mě, než pro ni, tak abych to vyvrátil, koupil jsem jí před časem sérii cestopisů od Ladislava Zibury, páč vím, že je má ráda. Včera jsem zkušebně dorazil 40 dní pěšky do Jeruzálema a kua ono je to fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 (upraveno) V 1. 4. 2021 v 14:26, Dantechno napsal: Moje domácí knohovnička je asi trochu odlišná od těch titulů tady. Asi jsem holt z toho nevyrostl.. teď čtu serii Orel od Simona Scarrowa. Sent from my iPhone using Tapatalk V 6. 4. 2021 v 13:52, morbo napsal: Buď v klidu, nejseš tu sám ... Moc pěkný knihovny máte, chlapci ... Já momentálně čtu (ušima) Kotletovo Perunovu krev ... (poté co jsem doposlouchal Kulhánkovo Vládce strachu) Upraveno 21. dubna 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) Ahoj vespolek. Nez pujdu do knihkupectvi, poptam tady. Zaujal me autor Gary John Bishop. (Dumyslne umeni jak mit vsechno u prdele, Odserte se, atp....) Diky. Upraveno 27. května 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 16 minutami, Pepino777 napsal: Ahoj vespolek. Nez pujdu do knihkupectvi, poptam tady. Zaujal me autor Gary John Bishop. (Dumyslne umeni jak mit vsechno u prdele, Odserte se, atp....) Diky. Zbytečné chodit do knihkupectví, tady máš kupř. pr**le za levno plnou prdel. S ostatníma to bude podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Super! Dekuji ti za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Tak na tohle, se fakt těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Hned se po tom jdu podívat,díky,já četl tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 cital niekto Scott Ellsworth - Svet pod ich nohami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Moje domácí knohovnička je asi trochu odlišná od těch titulů tady. Asi jsem holt z toho nevyrostl.. teď čtu serii Orel od Simona Scarrowa.Sent from my iPhone using TapatalkVětšinu toho jsem taky přečet, ale na čtečce a musím říct, že ty papírový knížky a zvlášť takhle pohromadě mají něco do sebe... super!Odesláno z mého SM-P610 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Je to spíš kochání se při dlouhých chvílích, než četba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 před 17 hodinami, ABCDE napsal: Je to spíš kochání se při dlouhých chvílích, než četba Přesně, stačí to vědomí, že ty knihy máš. Sice je neotevřeš co je rok dlouhej, ale ta jistota, že je kdykoliv otevřít můžeš (ale neuděláš to) prostě stačí Znám to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 @Radik poslední dobou je i celkem z knihovny vytáhnu, jen je tam víc fotek než textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Mám teď dovolenou a vrátil jsem se k Profesionálnímu valecnikovi od Richarda Martínka. ten borec bude mít letos 81 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Hutná nálož života mladého kluka, přežívajícího na řídké polévce, v posledních dnech bojů v okolí hlavního města říše. Helmut Altner: Já, berlínský voják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 da sa citat? cena v bazaroch docela ulet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 35 minutami, jovani napsal: da sa citat? cena v bazaroch docela ulet ... jedním dechem, měl jsem ebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Aktuálně Kolymské povídky, je to spíš set nenavazujících vzpomínek, vykreslující podmínky, a myšlenkové pohnutky, vězňů pracujících v gulagu. Kupodivu těžko sehnatelný, s láskou darovaný kousek Jinak jsem zachránil sadu prvního vydání svazku Rychlých šípů, tak ty přijdu poté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se