jovani Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 jedním dechem, měl jsem ebookmas este? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 V 21. 12. 2018 v 13:39, jožko napsal: Mateusz Piechnik- Czas na glenbokošci Kniha opisuje históriu potápačských hodiniek,až dodnes. Autor je zároveň zberateľ diverov. nemalo vyjst 2. vydanie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aelfwine Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 V 2. 8. 2021 v 22:42, ABCDE napsal: Je to spíš kochání se při dlouhých chvílích, než četba A Man & His Watch jsem zrovna nedávno dočetl, milý to bylo. Říkal jsem si, že by bylo hezké udělat podobný projekt (ve stylu "hodinky, jejich příběhy + krásný fotky") i třeba u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 V 6. 4. 2021 v 13:52, morbo napsal: Buď v klidu, nejseš tu sám ... To už pomalu vypadá že Kulhánek je na chmagu povinná četba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Asi budu za barbara, ale proč některý jeho knihy stojej v knihkupectví dvě kila a jiný na bazoši 12k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Protože nepovolil dotisk jeho knih tak se ta cena vyšponovala. Kdežto třeba Stroncium se ještě nedávno normálně dalo koupit v krámu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Uz by mel neco zasejc napsat. Vyhlidka je sice super, ale uz ji mam prectenou sestkrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aelfwine Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 19 hodinami, nickolas napsal: Uz by mel neco zasejc napsat. Vyhlidka je sice super, ale uz ji mam prectenou sestkrat Upřímně, myslim, že už moc nenapíše, co jsem slyšel. Ale rád se popletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 (upraveno) Jestli nekdo podnika, nebo ma na starosti nejaky tym co by potreboval nekam nasmerovat, tak mrknete po Good Strategy/Bad Strategy. Knizka je ok a jeste na realnejch prikladech z historie, takze kdyz clovek za mlada nesnasel dejepis, tak se aspon neco malo dozvi. Upraveno 10. října 2021 uživatelem didoodje Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @morboZibura má i super komentované promítání, kde předčítá ze svých cestopisů, jako dárek, určitě stojí za zvážení, třeba jako doplněk ke knize Dostal jsem darem jako doplněk k Pěšky mezi buddhisty a komunisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @nizkotucnytvaroh jj vím, na budhisty/komunisty jsme byli v srpnu a bylo to super. Jako dárek určitě dobrá volba, v tom souhlas, případně už se dá předobjednat i toto. Každopádně díky za doplnění a foto že nekecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 @morbo Tak super, dobře, že se líbilo! Já už někdy loni, tuším v únoru, ale obrázek nemám Díky za tip, na Vánoce jistě udělá někomu radost ! Jinak ještě pro knihomoly je docela zajímavý projekt Listování Lukáše Hejlíka, je to vlastně scénické čtení, a i přes karanténu běželi přes Zoom, a s dobrým výběrem knihy, je to i dobrý zprostředkovaný zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Marko Kloos - Ohnivá pole; Protiúder; Smlouva na život; Blokáda; Dezerce - hodně čtivé Vlastimil Vondruška - Královražda na Křivoklátě - tak jakoby to v poslední třetině nepsal on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Ako zacali vysielat dakde na VOD Nadaciu, tak som kupil knihy, nakolko som ich nemal precitane. Po tyzdni som asi v polovici 3. knihy a nejak mi unika to prepojenie serialu a knih. Ale hlavne ze namiesto muza, vystupuje v telke cierna zena (Gaal)... Inac knihy su vazne prepracovane a velmi putavo napisane. Skoda, ze serial je vlastne o niecom uplne inom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Kristýna Sněgoňová - Země v troskách - přečteno za noc, slušné postapo, jen se nějak nemůžu zbavit dojmu, že jsem něco obdobného už četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Dmitrij Rus - série Hraju abych žil - Jiný svět, Klan - dost chytlavé pomezí sci-fi a fantasy ( ve fantasy většina děje ), kdy hlavní hrdina hraje /žije PC hru. Na další díly se chystám o svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Aktuálně Kolymské povídky, je to spíš set nenavazujících vzpomínek, vykreslující podmínky, a myšlenkové pohnutky, vězňů pracujících v gulagu. Kupodivu těžko sehnatelný, s láskou darovaný kousek Jinak jsem zachránil sadu prvního vydání svazku Rychlých šípů, tak ty přijdu potéFajná knížka. Mám stejně vydání, ale je to už tak 20 let, co jsem to četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 @HasňaJsem rád, že tu nejsem sám, s vytříbeným vkusem, na neznámé autory Nemáš nějaký tip, na něco podobného žánru? Díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 No, já to skáču každý pes, jiná ves. Teď mám začínám My tři a já od Vlasty Redla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Sice jiný žánr, ale i tak díky za tip Nevadí, ať to čte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se