Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

To sem dostal tehda jako darek s tim, ze to casem nabere jako sberatelska vec na cene. Dotisk mi udelal caru pres rozpocet :-/

Sent from myphone using Tapatalk

No ty ceny už lítaly celkem vysoko - nemáš pevnou vazbu? Nebo to první vydání nemělo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hoši dělal jsem pořádek v knihovně a potřebuju udělat místo.vybral jsem pár kousků který neurazí a rád to daruju někomu z vás. dávám to úmyslně do téhle sekce protože nejde o prodej a nechci aby to skončilo na aukru, takže pouze pro uživatele s Xset příspěvky a pouze osobně v Praze nebo Říčanech dovezu. Klidně se domluvte mezi sebou že to jeden vyzvedne a rozešle ostatním komu co bude chtít nebo až to přečte pošle dál.

Roberto Saviano - Gomora (dokument o mafii v it)

John Lawton - Zlo z kremlu (špionážní thiler z doby studené války, fakt dobrý)

L. a S. Hammerovi - Bestie uvnitř (vynikající severský thiler)

Ondřej Štindl - Mondschein (apokalyptické scifi od českýho spisovatele, dobrej nadprůměr, jen na mě moc málo stránek)

Gillian Flynnová - Ostré předměty (docela dobrej detektivní thiler)

Stieg Larson - Dívka která si hrála s ohněm

Dan Brown - Šifra mistra Leonarda

G. Thomas - Chaos pod nebesy (výborně napsaná knížka od výbornýho novináře o masakru na náměstí Tchien an men. o tom co věděla CIA a další. pouštím ji jen proto že je tak dobrá že by neměla ležet)

Robert Ludlum - Pandořina skříňka (det. thiler. prostě Ludlum. série o Bourneovi je od něho)

Joe Hill - Bobby Conroy vstává z mrtvých (Šestnáct povídek od syna Stephena Kinga)

Josef Karika - Ve stínu mafie (koupil jsem to kvůli recenzi tady a docela mě to sklamalo)

Frederick Forsyth - Mistr klamu (prostě Forsyth. jedna z jeho nej)

S. D. Seligman - Čínská obchodní etiketa (jak se hádat s číňama. já to nečetl)

George Orwell - 1984 (v němčině)

Odkaz ke komentáři

Ja se jen tak nesmele ozvu. Nemam xset prispevku, ale mam kolegu, ktery cte jen knizky v nemcine (asi nejaka uchylka ;-)) a toho Orwella bych mu rad vzal, vim, ze ho muze. Tak pokud by to nekdo vyzvedaval, myslete prosim na mne. Postaka rad zaplatim, kolega mi za to stoji, pripadne vyzvednu osobne, do Praglu jezdim celkem pravidelne...

Odkaz ke komentáři

Naděli jsem si ji sice sám, ale taky ji po přečtení hodnotím hodně vysoko. Určitě se k ní někdy vrátím.

K vánocům jsem dostal autorizovaný životopis Stephena Hawkinga, jehož překlad lektoroval Jiří Grygar. Konečně jsem se k tomu po vánocích dostal a vypadá to výborně. http://www.bux.cz/knihy/150012-stephen-hawking-jeho-zivot-a-dilo.html

Odkaz ke komentáři

Ne ze bych to cetl nebo se nedej boze se chystal cist.

Ale neda mi spat knizka ctyri dohody a nejaka moudrost starych tolteku. Proc zrovna tolteci a to se dochovaly nejake historicke zdroje, z kterych nekdo vycetl tu jejich moudrost? Anebo to je jen konsktrukt a mohli to bejt klidne dejme tomu azteci? 

Odkaz ke komentáři

Tak si nejprve poslechni tu divadelni hru. Na siti je ke ztazeni. Je to dve hodky, udelas si sam nazor zda cist, ci ne.

Nazor uz mam, cist to urcite nebudu. Me nevadi naky takovydle new age nesmysly, myslim, ze to nikomu neuskodi.

Ale proste mi prijde, ze si to ten Don vycucal z prstu, aby to udelal zajimavym ... neco jsem vcera hledal a co jsem nasel, nesvedci o tom, o cem tam ten clovek vypravi (par minut jsem si poslechl) ... a vzhledem k tomu ze jedini kdo mohli neco vedet, byli azteci, co to mohli vypravet tak spanelum, tak mi to prijde trochu jako habadura ...

Tudiz jen zbyva to, ze to je priznana analogie a mohli tam bejt treba jestirci z vesmiru a nic by se nezmenilo. To bych se, pravda, dozvedel tak, ze bych si to cele prectl, ale stejne tak mi to muze potvrdit nekdo, kdo tak jiz ucinil.

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Ad Ctyri dohody - http://www.fffilm.name/2014/01/recenze-ctyri-dohody-30.html

Ja na tom byl asi pred 5 lety v domneni, ze pujde o cosi jako Caveman. Nakonec jsem se parkrat zasmal, ale uz tehdy mi prisel Dusek uplne pomatenej. Vyvrcholilo to tim, kdyz zacal na konci akce, kdy narvanej sal vykazoval asi 40 nad nulou, probirat posvatnost menstruacni krve a licil, jak bychom spravne meli louhovat susene nacucane tampony v caji. Par lidi zacalo urychlene opoustet mistnost :D.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...